Bij Ad Bouw in Uden maakt u kennis met een grote collectie PVC vloeren. Met meer dan 400 soorten PVC vloeren in diverse afmetingen, kleuren en kwaliteiten, vindt u vast en zeker een passende PVC vloer voor uw interieur, slaapkamer of kantoor. Onze ervaren stoffeerders zorgen voor jarenlang plezier en gebruiksgemak: gegarandeerd!

Wat is een PVC-vloer

PVC vloeren zijn zeer sterke vloeren. Het is zeer geschikt voor ruimten waar de kwaliteit van de vloer hoog moet zijn.

Bekijk onze collectie

Waarom een PVC-vloer

Omdat u een onderhoudsvrije vloer wilt, gemakkelijk in onderhoud en ijzersterk

Bekijk onze collectie

Een vertrouwde naam

Je wilt de zekerheid van een eerlijk advies en vakkundige montage. Wij geven die zekerheid.

Bekijk onze collectie

Veelgestelde vragen

Over PVC-vloeren, de montage, de toepassingen en mogelijkheden en garantie.

Bekijk onze collectie

Tijdelijke PVC-vloer actie met -20% korting

Je hebt (ver)bouw- of verhuisplannen? En je zoekt ook een onderhoudsvrije PVC-vloer? Sla dan nu je slag. Je krijgt nu tijdelijk elke 5e meter helemaal gratis op alle binnenvloeren. Een voordeel van wel honderden euro’s!

Naar de actie!

Geef elke ruimte het juiste karakter

Met een beetje verbeelding ruik je de lak en voel je de nerf. Je staart naar de monumentale vloer en vraagt je af wie er allemaal over de brede planken hebben gelopen. Je realiseert je dat er niets zo mooi is als doorleefd hout; verweerd en met nerven. Maar waarom voelt deze houten vloer zo comfortabel aan? Het geheim van een PVC-vloer.

Daarom kies je voor een PVC-vloer van Ad Bouw:

Vakkundige montage
Uw nieuwe vloer in vertrouwde handen! Wanneer u overgaat tot de aanschaf van een nieuwe vloer, wilt u de zekerheid van een perfecte kwaliteit, ambachtelijk vakmanschap en een mooi eindresultaat. Bij Ad Bouw in Uden geven wij u die garantie.
Bekijk de voordelen

Geluiddempend
Een PVC-vloer wordt direct op de ondervloer gelijmd, waardoor weerkaatsing van het geluid terug de kamer in wordt voorkomen. Een stille vloer dus. Waar sommige vloeren wat geluid maken als u erover heen loopt, maken PVC vloeren weinig tot geen geluid.
Kom naar de winkel

Sterke toplaag
De beschermende toplaag van PU beschermt uw PVC-vloer tegen vuil, vlekken, krassen en makkelijk te reinigen. De extra matte glans geeft PVC vloeren hun echt authentieke uitstraling. Leverbaar in verschillende slijtlagen, dus altijd passend voor uw ruimte.
Waarom kiezen voor PVC

Grootste assortiment van Uden!

Wilt u graag een comfortabel, duurzaam product, wat eenvoudig te reinigen is? Dan is een PVC vloer van Ad Bouw iets voor u!
Bij Ad Bouw combineren we namelijk een hoge kwaliteit vloer, in veel verschillende kleuren, samen met een perfecte montage. Het resultaat is een onderhoudsvriendelijke en mooie vloer.

Goed om te weten:

Kies voor kwaliteit
Uw nieuwe vloer in vertrouwde handen! Wanneer u overgaat tot de aanschaf van een nieuwe vloer, wilt u de zekerheid van een perfecte kwaliteit, ambachtelijk vakmanschap en een mooi eindresultaat. Bij Ad Bouw in Uden geven wij u die garantie.
De voordelen bekijken

Kies de juiste toplaag
Onze PVC-vloeren hebben een beschermende coating van Protectonite voor extra weerstand tegen slijtage en een unieke levensechte textuur. Je kunt kiezen uit een toplaag van 0,3mm of 0,55mm. Waarbij 0,3mm geschikt is voor bovenverdiepingen.
Wat is een PVC-vloer precies

Onderhoudsvrij
PVC-vloeren zijn eenvoudig in onderhoud. Even stofzuigen en dweilen is zo gebeurd. Met water of een reiniger verwijdert u in een mum van tijd eventuele vlekken. U hoeft een PVC-vloer dan ook nooit te waxen, boenen of schuren. En daar houden wij van.
Meer info over dit product

Plinten
Maak uw nieuwe vloer helemaal af met nieuwe plinten. Onze plinten zijn leverbaar in diverse hoogtes en stijlen. Zo heeft u zelf de keuze uit een moderne of juist klassieke plint. Aan u de keuze.
Kom naar de winkel

Vloerverwarming geschikt
De PVC-vloeren van Ad Bouw zijn vloerverwarming geschikt. Zo ben je verzekerd van een aangenaam warme vloer in de winter. Daarnaast zijn de PVC-vloeren ook geschikt voor vloerkoeling.
Naar veelgestelde vragen

Schoonloopmatten
Wel de pret, niet de prut. Houd je nieuwe PVC-vloer schoon door het gebruik van een schoonloop- of droogloopmat. Wij zijn o.a. dealer van Coral of ons voordelige huismerk Binnen.
Meer info over dit product

Kom de vloeren bekijken

Kom de vloeren bekijken

In onze showroom in Uden vindt u een ruime collectie met meer dan 400 PVC vloeren. Wij staan u graag te woord en laten u graag de mogelijkheden zien. Wij heten u van harte welkom!
Bezoek de winkel