We brengen gemiddeld veel tijd door in de woonkamer. Of het nu is om tot rust te komen na een lange werkdag, om te eten of om gasten te ontvangen: het belangrijkste is dat jij je er helemaal thuis voelt. Bij Ad Bouw vind je de betere meubelen: banken, fauteuils, stoelen en kasten. Maar ook trendy woonaccessoires en heerlijke relaxstoelen.

Raamdecoratie

Uw Luxaflex-dealer in Uden. Een ruim aanbod in alle populaire raamdecoratie en zonwering producten. Kom langs en laat je adviseren.

Bekijk onze collectie

Opbergen

Op zoek naar een mooie wandkast voor je interieur? Bij Ad Bouw in Uden stel je zelf je eigen kast helemaal samen.

Bekijk onze collectie

Tafels

In de collectie van Ad Bouw vind je eettafels van de hoogste kwaliteit in alle smaken.

Bekijk onze collectie

Vloeren

Bij Ad kom je graag over de vloer! We hebben namelijk een ruime collectie PVC-vloeren, vinyl en tapijt.

Bekijk onze collectie

Relaxstoelen

Even helemaal tot rust komen? Dat doe je in een relaxstoel van Ad Bouw. Tegenwoordig in vele trendy modellen leverbaar.

Bekijk onze collectie

Accessoires

Op zoek naar leuke woonaccessoires? Voor jezelf of als give-a-way? Kom langs bij Ad. Leuke vazen, kussens, plaids en nog veel meer.

Bekijk onze collectie

Geheel naar uw maat en smaak

Bij Ad Bouw vind je altijd de laatste eigentijdse woontrends in verschillende stijlen. Van stoere hoekbanken tot comfortabele eetkamerstoelen. Maar ook voor de modernere meubels ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je mooie bijpassende raamdecoratie en leuke accessoires voor in je huis? Ook daar kunnen wij bij helpen.
Interieuradvies

Interieuradvies

Wilt u graag langskomen voor persoonlijk advies bij het inrichten van uw woning? Wij nemen graag de tijd om u goed te adviseren, eventueel ook buiten de reguliere openingstijden. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op via 0413 – 25 69 16
Neem contact met ons op