Een natuurlijke basis

PVC-vloeren

Met onze brede collectie PVC-vloeren kan iedereen zijn woonhart ophalen. Met meer dan 400 soorten PVC-vloeren in diverse afmetingen, kleuren en kwaliteiten zijn we de grootste leverancier in de regio Uden. Samen ontdekken we welke variant het beste past bij jouw persoonlijke woonstijl. We heten je van harte welkom!

De voordelen

Leg je eigen accent

Of je nu houdt van een robuuste en wat doorleefde uitstraling, van elegantie en verfijning, van strak en eigentijds of van speels en eigenzinnig; Met PVC-vloeren legt iedereen z’n eigen accent. En hoef je je nergens druk om te maken. Niet om de buren, want je vloer is geluidvriendelijk. Niet om strenge winters of warme zomers, want de pvc-vloer neemt de omgevingstemperatuur aan. Niet om je kinderen, je hond of een wijnglas dat omvalt, want ongelukjes veeg je zo met een doekje weg. En al helemaal niet om de levensduur van je vloer. Want een PVC-vloer is erop gemaakt om er jaar in jaar uit stralend uit te blijven zien.

We heten je van harte welkom in onze woonwinkel. Samen creëren we een fijn thuis.

Talrijke designs en kleuren

Een natuurlijke basis

Met een PVC-vloer leg je de basis voor jouw interieur. Door middel van de keuze tussen talrijke designs en kleuren creëer je een persoonlijke sfeer in huis met een natuurlijke uitstraling. Je nieuwe PVC-vloer is nauwelijks van een echte houten vloer te onderscheiden dankzij de pure materialen met noesten en nerven. In onze woonwinkel hebben wij op diverse plaatsen PVC gelegd zodat je een goed beeld krijgt van het effect van stroken, visgraat of tegelvariant. Daarnaast hebben we grote voorbeelden beschikbaar die je mag lenen om thuis te kijken in je eigen woning. Lichtinval en lampen hebben namelijk invloed op het uiterlijk van de vloer dus niets is fijner dan dit te kunnen ervaren in je eigen woonruimte. 

Bezoek onze woonwinkel

Een fijne sfeer

Maak het compleet

In onze woonwinkel vind je een uitgebreide collectie voor raam en vloer, maar wist je ook dat we alles onder één dak hebben voor wonen, slapen, design? Ons team helpt je graag van A tot Z bij het realiseren van jouw ultieme woongeluk. Een kleine restyling of een compleet nieuw interieur we voegen graag een beetje van ons karakter toe.

Meer over advies

Ontdek het product

Klantenreviews

Onze klanten vertellen

"We zijn netjes te woord gestaan in de winkel. De vloer is erg netjes en vakkundig gelegd, ik zou mensen zeker adviseren om eens bij jullie binnen te lopen."

Marjo, Uden

"Heel goed geholpen in de winkel, er werd niets opgedwongen. Ook de opgegeven levertijd klopte precies, het leveren en plaatsen werd ook met beleid gedaan. Met andere woorden een prima zaak."

Hans

"Wij hebben 90m2 tegelvloer vervangen door PVC vloer. Wij kregen in de winkel goed advies, mochten de stalen mee naar huis nemen om het daar te beoordelen. Het inmeten, egaliseren en leggen werd gedaan door vakbekwaam, behulpzaam en aardig personeel. Het eindresultaat is schitterend geworden! Een hele metamorfose!"

Kees, Oss

"We zijn geweldig goed geholpen in de winkel. Het juiste advies, er was tijd voor ons als klant. Na de bestelling werd er nog gebeld door Ad dat er korting zit op het product in een bepaalde periode. Echt een klantvriendelijk bedrijf blijkt hier wel weer uit! Verder ook hele goede mannen die de vloer legde."

Paul, Gemert

Leer ons kennen

Wij creëren een fijn thuis

Een persoonlijke benadering, eerlijke adviezen en hoge kwaliteit. Daar kan je bij ons op vertrouwen. We kijken met je mee en adviseren over de inrichting, verlichting, aankleding, het kleurgebruik en al het andere wat een interieur écht een thuisgevoel geeft. Een kleine restyling of een compleet nieuw interieur we voegen graag een beetje van ons karakter toe. We leren je woonwensen graag kennen!

Meer advies

Wil je niets missen...

Laat je inspireren met de nieuwste collecties, laatste woontrends en verrassende acties. We brengen je als eerste op de hoogte.