Brede collectie PVC vloeren

PVC vloeren bij Ad Bouw

Met onze brede collectie PVC vloeren leg je een fijne basis in je interieur. Met meer dan 400 soorten PVC vloeren in diverse afmetingen, kleuren en kwaliteiten zijn we de grootste leverancier in de regio Uden. Samen ontdekken we welke variant het beste past bij jouw persoonlijke woonstijl. We heten je van harte welkom in onze woonwinkel!

Met onze brede collectie PVC vloeren leg je een fijne basis in je interieur. Met meer dan 400 soorten PVC vloeren in diverse afmetingen, kleuren en kwaliteiten zijn we de grootste leverancier in de regio Uden. Samen ontdekken we welke variant het beste past bij jouw persoonlijke woonstijl. We heten je van harte welkom in onze woonwinkel!

Voordelen van PVC

Sterke PVC vloeren

Of je nu houdt van een robuuste en wat doorleefde uitstraling, van elegantie en verfijning, van strak en eigentijds of van speels en eigenzinnig; Met PVC vloeren legt iedereen z’n eigen accent. En hoef je je nergens druk om te maken. Niet om de buren, want je vloer is geluidvriendelijk. Niet om strenge winters of warme zomers, want de PVC vloer neemt de omgevingstemperatuur aan. Niet om je kinderen, je hond of een wijnglas dat omvalt, want ongelukjes veeg je zo met een doekje weg. En al helemaal niet om de levensduur van je vloer. Want een PVC vloer is erop gemaakt om er jaar in jaar uit stralend uit te blijven zien.

Plan je winkelbezoek

Ontdek de collectie vloeren

Meer dan 400 soorten PVC vloeren

PVC vloer Hongaarse punt

PVC vloeren Hongaarse punt

PVC vloer rechte strook

PVC vloeren rechte strook

pvc visgraat vloeren bij Ad Bouw in Uden

PVC visgraat vloeren

PVC tegels

Talrijke designs en kleuren

Natuurlijke PVC vloeren

Met een PVC vloer leg je de basis voor jouw interieur. Door middel van de keuze tussen talrijke designs en kleuren creëer je een persoonlijke sfeer in huis met een natuurlijke uitstraling. Je nieuwe PVC vloer is nauwelijks van een echte houten vloer te onderscheiden dankzij de pure materialen met noesten en nerven. In onze woonwinkel in Uden hebben wij op diverse plaatsen PVC gelegd zodat je een goed beeld krijgt van het effect van stroken, visgraat of tegelvariant. Daarnaast hebben we grote voorbeelden beschikbaar die je mag lenen om thuis te kijken in je eigen woning. Lichtinval en lampen hebben namelijk invloed op het uiterlijk van de vloer dus niets is fijner dan dit te kunnen ervaren in je eigen woonruimte. 

Bezoek onze woonwinkel

Een prachtige basis

Montage van jouw PVC vloer

Heb je samen met onze adviseurs de juiste PVC vloer gevonden? Dan komen onze vakmensen bij je langs om de ondervloer te egaliseren en je nieuwe vloer te leggen. Doordat we de ondervloer egaliseren wordt jouw nieuwe PVC vloer op een egale ondergrond gelegd. Dit geeft een super strak resultaat. Zonder naadjes en oneffenheden en mét een scherp blik achteraf. Wij leggen een prachtige basis in jouw woning!

Plan je winkelbezoek

Onze klanten vertellen

"Wow, wat een prachtige winkel! Bij Ad Bouw vind je echt andere meubelen dan alle andere winkels waar ik ben geweest. Aangenaam verrast door de collectie en de gastvrijheid. Ik ben erg fijn geholpen, niet opdringerig, jullie dachten goed mee en ook de bezorgers waren uitermate behulpzaam en vriendelijk! Ik beveel jullie aan iedereen aan!"

Fam. van de Leemputten, Uden

" Onze complimenten voor Ad Bouw! De vloer, de raambekleding, de meubels en recentelijk ook ons nieuwe bed. Alles is geleverd, gelegd en gemonteerd door deskundig, netjes en vriendelijk personeel. Maar boven alles vinden we jullie een vriendelijk bedrijf met uitstekende service en nazorg. Niets is te veel en er wordt altijd meegedacht. Dé reden om zeker ook een volgende keer bij Ad Bouw binnen te stappen!"

Erwin en Monique, Nistelrode

"Ons nieuwe bed slaapt heerlijk! Helemaal blij met de keuze voor de AVEK Ninety. We zijn goed geadviseerd, niet opdringerig en er werd goed meegedacht. We raden jullie zeker aan bij vrienden of familie. Ook nog bedankt voor het lekkere flesje wijn."

R,aymond Veghel

"Fantastisch advies in kleurencombinatie en materiaal. Oók mijn complimenten voor het bezorgteam. Super vriendelijk en perfecte service met opbouw en opleveren."

Ser, Nistelrode

"We zijn zeer tevreden met onze pvc-vloer en meubels. Alles is vakkundig geleverd en gelegd én ze denken met je mee over de juiste inrichting. We komen er zeker nog eens terug."

Bart, Uden

"Wij hebben 90m2 tegelvloer vervangen door PVC vloer. Wij kregen in de winkel goed advies, mochten de stalen mee naar huis nemen om het daar te beoordelen. Het inmeten, egaliseren en leggen werd gedaan door vakbekwaam, behulpzaam en aardig personeel. Het eindresultaat is schitterend geworden! Een hele metamorfose!"

Kees, Oss

"Gedegen advies ontvangen bij de aanschaf van een relaxfauiteul. De stoel voldoet na levering aan alle eisen en is perfect op maat."

Corine, Nijmegen

"Inmiddels enkele maanden in het bezit van een Avek bed. De door Ad Bouw gegeven adviezen sluiten naadloos aan op onze verwachtingen; heerlijk slapen dus! "

Norbert, Boekel

"Mooie winkel met een keur aan kwaliteitsmeubilair. Er wordt veel tijd genomen voor advies en meer. De levering zoals beloofd op tijd en alles perfect uit de verpakking (wordt meegenomen) gehaald en geplaatst. De helaas noodzakelijke service (fabrieksfoutje) was perfect. Niet de eerste aankoop bij Ad Bouw en zeker ook niet de laatste."

Ed, Veghel

"Fijne klantbenadering, goede uitleg en prettig behandeld. Vloer is mooi gelegd."

Ger, Berghem

"Zijn heel tevreden over hoe we zijn geholpen/geadviseerd. Geheel naar wens en verwachting."

Hans, Veghel

"Goede afspraken die ook worden nagekomen. Fijne ontvangst en geen no-nonsense verhalen, eerlijk advies met een eerlijke prijs. Goede nazorg, die telefonisch plaats heeft gevonden. Top bedrijf!"

Jan, Oirschot

"Heel goed geholpen in de winkel, er werd niets opgedwongen. Ook de opgegeven levertijd klopte precies, het leveren en plaatsen werd ook met beleid gedaan. Met andere woorden een prima zaak."

Hans

"We zijn geweldig goed geholpen in de winkel. Het juiste advies, er was tijd voor ons als klant. Na de bestelling werd er nog gebeld door Ad dat er korting zit op het product in een bepaalde periode. Echt een klantvriendelijk bedrijf blijkt hier wel weer uit! Verder ook hele goede mannen die de vloer legde."

Paul, Gemert

Persoonlijk interieuradvies

Alle tijd voor jou

Een persoonlijke benadering, eerlijke adviezen en de allerbeste kwaliteit. Daar kan je bij ons op vertrouwen. We luisteren goed naar je wensen, denken met je mee en adviseren je over de inrichting, verlichting, aankleding, het kleurgebruik en al het andere wat een interieur echt jouw thuisgevoel geeft. Een kleine restyling of een compleet nieuw interieur, we voegen graag een beetje van ons karakter toe. We leren je woonwensen graag kennen!

Bezoek onze woonwinkel

Wil je niets missen...

Laat je inspireren met de nieuwste collecties, laatste woontrends en verrassende acties. We brengen je als eerste op de hoogte.