PVC vloer Hongaarse punt

Hongaarse punt

PVC vloeren bij Ad Bouw

Wie houdt van een geordend geheel en een visgraat vloer is waarschijnlijk ook liefhebber van een PVC vloer in een Hongaarse punt. Een PVC vloer in een Hongaarse punt biedt namelijk het beste van beide werelden. Is deze vloer ook wel iets voor jou? Dan vertellen we je graag elk detail over deze vorm van PVC vloeren.

meer over PVC in Hongaarse punt

Ontzettend geliefd

De visgraatvloer en de Hongaarse punt hebben veel overeenkomsten, maar tegelijkertijd ook verschillen. Het grote verschil is dat de Hongaarse punt in tegenstelling tot het visgraat patroon vanuit een rechte lijn naar buiten wordt gelegd. Dankzij deze rechte lijnen ontstaat er een gestructureerd en rustig beeld. Bij het leggen van de Hongaarse punt worden de uiteindes in een hoek van 45 graden gezaagd en in een kaasrechte lijn gelegd. En niet geheel onbelangrijk; onze vakmensen weten als geen ander hoe zij dat het beste kunnen doen!

Plan je winkelbezoek
Ruim assortiment PVC vloeren. Met een rechte plak, populaire visgraat of Hongaarse punt

Ontdek PVC vloeren Hongaarse punt

De voordelen van PVC

Zoals je misschien al wist, beschikt een PVC vloer over vele voordelen. Dat geldt net zo voor PVC vloeren in een Hongaarse punt. Ze zijn duurzaam, kunnen tegen een stootje, zijn gemakkelijk in onderhoud en bovendien uitermate geschikt voor vloerverwarming. Met een PVC vloer geniet je dan ook niet voor even, maar voor heel je leven. De Hongaarse punt biedt hierbij als voordeel dat dit patroon een unieke basis legt voor het interieur. Je zult dit patroon minder snel tegenkomen in andere interieurs.

Bezoek onze woonwinkel

Legservice van Ad bouw

PVC vloer leggen

Bij het kopen van een nieuwe PVC vloer wil je natuurlijk dat deze super strak wordt gelegd. En precies daarmee hebben onze vakmensen jarenlange ervaring. Zij weten exact hoe ze het beste om kunnen gaan met zaag- en snijwerk, het egaliseren van de vloer en het leggen van een visgraat patroon of Hongaarse punt. Deze montageservice neemt veel werk uit handen en verzekert je van een prachtig resultaat. Mogen we ook bij jou over de vloer komen?

Meer over PVC vloeren leggen

Een warme service

Een (h)echt familiebedrijf

Voel je welkom in onze woonwinkel waar je kennis maakt met de service van een (h)echt familiebedrijf. Kwaliteit en vakmanschap staan voorop en dat gaat hand in hand met een persoonlijke benadering. Met ruim vijfentwintig jaar ervaring en een enthousiast team weten we als geen andere hoe we voor jou een warme thuisbasis kunnen realiseren. Want thuis is immers de plek om jezelf te zijn en je op je gemak te voelen.

Bezoek onze woonwinkel

Meer over PVC visgraat vloeren

Advies en trends

Onze klanten vertellen

"Wow, wat een prachtige winkel! Bij Ad Bouw vind je echt andere meubelen dan alle andere winkels waar ik ben geweest. Aangenaam verrast door de collectie en de gastvrijheid. Ik ben erg fijn geholpen, niet opdringerig, jullie dachten goed mee en ook de bezorgers waren uitermate behulpzaam en vriendelijk! Ik beveel jullie aan iedereen aan!"

Fam. van de Leemputten, Uden

" Onze complimenten voor Ad Bouw! De vloer, de raambekleding, de meubels en recentelijk ook ons nieuwe bed. Alles is geleverd, gelegd en gemonteerd door deskundig, netjes en vriendelijk personeel. Maar boven alles vinden we jullie een vriendelijk bedrijf met uitstekende service en nazorg. Niets is te veel en er wordt altijd meegedacht. Dé reden om zeker ook een volgende keer bij Ad Bouw binnen te stappen!"

Erwin en Monique, Nistelrode

"Ons nieuwe bed slaapt heerlijk! Helemaal blij met de keuze voor de AVEK Ninety. We zijn goed geadviseerd, niet opdringerig en er werd goed meegedacht. We raden jullie zeker aan bij vrienden of familie. Ook nog bedankt voor het lekkere flesje wijn."

Raymond, Veghel

"Fantastisch advies in kleurencombinatie en materiaal. Oók mijn complimenten voor het bezorgteam. Super vriendelijk en perfecte service met opbouw en opleveren."

Ser, Nistelrode

"We zijn zeer tevreden met onze pvc-vloer en meubels. Alles is vakkundig geleverd en gelegd én ze denken met je mee over de juiste inrichting. We komen er zeker nog eens terug."

Bart, Uden

"Wij hebben 90m2 tegelvloer vervangen door PVC vloer. Wij kregen in de winkel goed advies, mochten de stalen mee naar huis nemen om het daar te beoordelen. Het inmeten, egaliseren en leggen werd gedaan door vakbekwaam, behulpzaam en aardig personeel. Het eindresultaat is schitterend geworden! Een hele metamorfose!"

Kees, Oss

"Gedegen advies ontvangen bij de aanschaf van een relaxfauteuil. De stoel voldoet na levering aan alle eisen en is perfect op maat."

Corine, Nijmegen

"Inmiddels enkele maanden in het bezit van een Avek bed. De door Ad Bouw gegeven adviezen sluiten naadloos aan op onze verwachtingen; heerlijk slapen dus! "

Norbert, Boekel

"Mooie winkel met een keur aan kwaliteitsmeubilair. Er wordt veel tijd genomen voor advies en meer. De levering zoals beloofd op tijd en alles perfect uit de verpakking (wordt meegenomen) gehaald en geplaatst. De helaas noodzakelijke service (fabrieksfoutje) was perfect. Niet de eerste aankoop bij Ad Bouw en zeker ook niet de laatste."

Ed, Veghel

"Fijne klantbenadering, goede uitleg en prettig behandeld. Vloer is mooi gelegd."

Ger, Berghem

"Zijn heel tevreden over hoe we zijn geholpen/geadviseerd. Geheel naar wens en verwachting."

Hans, Veghel

"Goede afspraken die ook worden nagekomen. Fijne ontvangst en geen no-nonsense verhalen, eerlijk advies met een eerlijke prijs. Goede nazorg, die telefonisch plaats heeft gevonden. Top bedrijf!"

Jan, Oirschot

"Heel goed geholpen in de winkel, er werd niets opgedwongen. Ook de opgegeven levertijd klopte precies, het leveren en plaatsen werd ook met beleid gedaan. Met andere woorden een prima zaak."

Hans

"We zijn geweldig goed geholpen in de winkel. Het juiste advies, er was tijd voor ons als klant. Na de bestelling werd er nog gebeld door Ad dat er korting zit op het product in een bepaalde periode. Echt een klantvriendelijk bedrijf blijkt hier wel weer uit! Verder ook hele goede mannen die de vloer legde."

Paul, Gemert

Persoonlijk interieuradvies

Alle tijd voor jou

Een persoonlijke benadering, eerlijke adviezen en de allerbeste kwaliteit. Daar kan je bij ons op vertrouwen. We luisteren goed naar je wensen, denken met je mee en adviseren je over de inrichting, verlichting, aankleding, het kleurgebruik en al het andere wat een interieur echt jouw thuisgevoel geeft. Een kleine restyling of een compleet nieuw interieur, we voegen graag een beetje van ons karakter toe. We leren je woonwensen graag kennen!

Bezoek onze woonwinkel

Wil je niets missen...

Laat je inspireren met de nieuwste collecties, laatste woontrends en verrassende acties. We brengen je als eerste op de hoogte.