Slapen

Dat slaapt lekker!

In onze woonwinkel vind je alles voor een heerlijke nachtrust: de collecties van onze favoriete slaapmerken, comfortabele boxsprings en heerlijk zachte dekbedovertrekken om eens lekker in weg te kruipen. Laat je inspireren, adviseren en beleef het luxe hotelgevoel in jouw eigen slaapkamer.

Ons advies

Wij helpen je graag
met interieuradvies!

Een persoonlijke benadering, eerlijke adviezen en hoge kwaliteit. Daar kan je bij ons op vertrouwen. We kijken met je mee en adviseren over de inrichting, verlichting, aankleding, het kleurgebruik en al het andere wat een interieur écht een thuisgevoel geeft. Een kleine restyling of een compleet nieuw interieur we voegen graag een beetje van ons karakter toe. We leren je woonwensen graag kennen!

Meer over advies

Klantenreviews

Onze klanten vertellen

"We zijn netjes te woord gestaan in de winkel. De vloer is erg netjes en vakkundig gelegd, ik zou mensen zeker adviseren om eens bij jullie binnen te lopen."

Marjo, Uden

"Heel goed geholpen in de winkel, er werd niets opgedwongen. Ook de opgegeven levertijd klopte precies, het leveren en plaatsen werd ook met beleid gedaan. Met andere woorden een prima zaak."

Hans

"Wij hebben 90m2 tegelvloer vervangen door PVC vloer. Wij kregen in de winkel goed advies, mochten de stalen mee naar huis nemen om het daar te beoordelen. Het inmeten, egaliseren en leggen werd gedaan door vakbekwaam, behulpzaam en aardig personeel. Het eindresultaat is schitterend geworden! Een hele metamorfose!"

Kees, Oss

"We zijn geweldig goed geholpen in de winkel. Het juiste advies, er was tijd voor ons als klant. Na de bestelling werd er nog gebeld door Ad dat er korting zit op het product in een bepaalde periode. Echt een klantvriendelijk bedrijf blijkt hier wel weer uit! Verder ook hele goede mannen die de vloer legde."

Paul, Gemert

Ontdek en inspireer

De mooiste
woonmerken

Liefhebber van origineel design? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In onze woonwinkel vind je de stijlvolle collecties van bekende merken als Leolux, Design on Stock, Bert Plantagie en Jess Design. Merken waarbij kwaliteit en vakmanschap voorop staan. Laat je inspireren in onze woonwinkel.

Bekijk meer

Wil je niets missen...

Laat je inspireren met de nieuwste collecties, laatste woontrends en verrassende acties. We brengen je als eerste op de hoogte.

Slapen