Slapen

Dat slaapt lekker!

In onze woonwinkel vind je alles voor een heerlijke nachtrust: de collecties van onze favoriete slaapmerken, comfortabele boxsprings en heerlijk zachte dekbedovertrekken om eens lekker in weg te kruipen. Laat je inspireren, adviseren en beleef het luxe hotelgevoel in jouw eigen slaapkamer.

Slaapadvies voor een nieuw bed, boxspring of matras

Slaap(t) lekker

Slaapadvies

Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk. Heerlijk wegdromen en even optimaal ontspannen. Het is belangrijk voor groei en je geheugen. Je lichaam herstelt, je spieren ontspannen en de informatie van de afgelopen dag wordt opgeslagen. Een goed bed is dan ook onmisbaar om een nieuwe dag uitgerust, energievol en ontspannen te beginnen.

Meer over advies

Klantenreviews

Onze klanten vertellen

"We zijn netjes te woord gestaan in de winkel. De vloer is erg netjes en vakkundig gelegd, ik zou mensen zeker adviseren om eens bij jullie binnen te lopen."

Marjo, Uden

"Ons nieuwe bed slaapt heerlijk! Helemaal blij met de keuze voor AVEK. We zijn goed geadviseerd, niet opdringerig en er werd goed meegedacht. We raden jullie zeker aan bij vrienden of familie. Ook nog bedankt voor het lekkere flesje wijn."

R, Vgehel

"Fantastisch advies in kleurencombinatie en materiaal. Oók mijn complimenten voor het bezorgteam. Super vriendelijk en perfecte service met opbouw en opleveren."

Ser, Nistelrode

"We zijn zeer tevreden met onze pvc-vloer en meubels. Alles is vakkundig geleverd en gelegd én ze denken met je mee over de juiste inrichting. We komen er zeker nog eens terug."

Bart, Uden

"Wij hebben 90m2 tegelvloer vervangen door PVC vloer. Wij kregen in de winkel goed advies, mochten de stalen mee naar huis nemen om het daar te beoordelen. Het inmeten, egaliseren en leggen werd gedaan door vakbekwaam, behulpzaam en aardig personeel. Het eindresultaat is schitterend geworden! Een hele metamorfose!"

Kees, Oss

"Gedegen advies ontvangen bij de aanschaf van een relaxfauiteul. De stoel voldoet na levering aan alle eisen en is perfect op maat."

Corine, Nijmegen

"Inmiddels enkele maanden in het bezit van een Avek bed. De door Ad Bouw gegeven adviezen sluiten naadloos aan op onze verwachtingen; heerlijk slapen dus! "

Norbert, Boekel

"Mooie winkel met een keur aan kwaliteitsmeubilair. Er wordt veel tijd genomen voor advies en meer. De levering zoals beloofd op tijd en alles perfect uit de verpakking (wordt meegenomen) gehaald en geplaatst. De helaas noodzakelijke service (fabrieksfoutje) was perfect. Niet de eerste aankoop bij Ad Bouw en zeker ook niet de laatste."

Ed

"Fijne klantbenadering, goede uitleg en prettig behandeld. Vloer is mooi gelegd."

Ger, Berghem

"Zijn heel tevreden over hoe we zijn geholpen/geadviseerd. Geheel naar wens en verwachting."

Hans, Veghel

"Goede afspraken die ook worden nagekomen. Fijne ontvangst en geen no-nonsense verhalen, eerlijk advies met een eerlijke prijs. Goede nazorg, die telefonisch plaats heeft gevonden. Top bedrijf!"

Jan, Oirschot

"Heel goed geholpen in de winkel, er werd niets opgedwongen. Ook de opgegeven levertijd klopte precies, het leveren en plaatsen werd ook met beleid gedaan. Met andere woorden een prima zaak."

Hans

"We zijn geweldig goed geholpen in de winkel. Het juiste advies, er was tijd voor ons als klant. Na de bestelling werd er nog gebeld door Ad dat er korting zit op het product in een bepaalde periode. Echt een klantvriendelijk bedrijf blijkt hier wel weer uit! Verder ook hele goede mannen die de vloer legde."

Paul, Gemert

Ontdek en verken

De mooiste
slaapmerken

Heerlijk uitrusten in een comfortabel bed voorzien van zacht beddengoed? In onze woonwinkel vind je alles voor een prettige nachtrust. Neem als voorbeeld een druk verlagend matras van M line een Avek boxspring waarmee je 90 jaar vakmanschap ervaart of een boxspring van Serta om het ultieme hotelgevoel in je eigen slaapkamer creëren. Met het beddengoed van onder andere Essenza, van Dyck en Kayori maak je de romantische of juist ontspannen sfeer in jouw slaapkamer compleet. Laat je inspireren in onze woonwinkel in Uden.

Bekijk alle merken
Boxsprings, bedden en matrassen bij Ad Bouw Wonen + Slapen in Uden

Wil je niets missen...

Laat je inspireren met de nieuwste collecties, laatste woontrends en verrassende acties. We brengen je als eerste op de hoogte.