Onze merken

Van Dyck

Wat ooit begon met een winkel aan de Naarderstraat in Hilversum, is uitgegroeid tot een internationaal geliefd bed- en badmode merk. Vandyck heeft sinds de oprichting de wereld veroverd en staat bekend om de kwalitatief hoogwaardige producten en unieke designs.

Bekijk producten van Van Dyck

Raak geinspireerd

De start van Vandyck

In 1923 opende Cornelis van Dijk aan de Naarderstraat in Hilversum een karakteristiek pakhuis vol huishoudtextiel, samen met zijn zoons ingekocht over de hele wereld. Vandaag de dag geeft de vierde generatie Van Dijk leiding aan het meer dan negentig jaar oude familiebedrijf. De uitgebreide collectie met onder andere dekbedovertrekken, plaids en kussens is wereldwijd verkrijgbaar. Vandyck staat voor kwalitatief hoogwaardige bed- en badtextielproducten gemaakt van natuurlijke materialen met een onderscheidend en toonaangevend design.

Bekijk producten van Van Dyck

Ontdek

Het aanbod van Vandyck

There are no products to display
Zie meer in onze showroom

Raak geinspireerd

Shop Vandyck in
onze showroom

Ben je geïnspireerd geraakt door de dekbedovertrekken van Vandyck? Dat snappen wij maar al té goed! Bekijk alvast ons aanbod op onze website waar onze adviseurs je meer vertellen over het product. Natuurlijk heten wij je altijd van harte welkom in onze showroom. Hier zetten wij een kop koffie voor je klaar, vertellen wij graag nog meer over het product en kijken we mee voor verder advies.

Bekijk in onze showroom

Wil je niets missen...

Laat je inspireren met de nieuwste collecties, laatste woontrends en verrassende acties. We brengen je als eerste op de hoogte.