In elke woonstijl

TV-meubels

Lekker op de bank genieten van jouw favoriete serie doe je natuurlijk het beste met een tv-meubel waarin alle kabeltjes en andere snoeren netjes zijn opgeborgen. Superhandig en functioneel, maar ook nog eens een fijne toevoeging voor een sfeervol interieur.

Lekker op de bank genieten van jouw favoriete serie doe je natuurlijk het beste met een tv-meubel waarin alle kabeltjes en andere snoeren netjes zijn opgeborgen. Superhandig en functioneel, maar ook nog eens een fijne toevoeging voor een sfeervol interieur.

  • Selecteer Merk

  • Design: Saunaco
  • Duurzaam
  • Maatwerk
Vanaf
  • Eigen collectie
  • Landelijke stijl
  • Nederlands product
Vanaf 1845

Ons advies

Wij helpen je graag
met woonadvies!

Een persoonlijke benadering, eerlijke adviezen en hoge kwaliteit. Daar kan je bij ons op vertrouwen. We kijken met je mee en adviseren over de inrichting, verlichting, aankleding, het kleurgebruik en al het andere wat een interieur écht een thuisgevoel geeft. Een kleine restyling of een compleet nieuw interieur we voegen graag een beetje van ons karakter toe. We leren je woonwensen graag kennen!

Meer over advies

Wil je niets missen...

Laat je inspireren met de nieuwste collecties, laatste woontrends en verrassende acties. We brengen je als eerste op de hoogte.

Tv-meubels in verschillende woonstijlen

Een houten tv-meubel voor een landelijke en rustige uitstraling in huis, een industrieel tv-meubel voor een stoer karakter of een zwart tv-meubel die vrijwel altijd zijn plekje weet te vinden. Wat jouw voorkeur ook is binnen onze collectie vind je tv-meubels in alle soorten en maten.

Een sfeervolle toevoeging in huis

Een tv-meubel biedt extra opbergruimte in huis. Niet alleen voor de kabels en snoertjes van de tv, maar ook voor andere spullen in huis zoals dekentjes, de afstandsbediening en spelletjes. Toch willen we bij Ad Bouw graag laten zien dat een tv-meubel niet alleen functioneel is, maar ook een sfeervolle toevoeging is voor je interieur. Landelijk, industrieel of modern. In onze collectie vind je altijd een tv-meubel die past bij jouw woonstijl. En om deze look helemaal compleet te maken kleden we het tv-meubel graag aan met wat accessoires. Een mooie geurkaars, een vaas of een tafellamp. Stijl het tv-meubel helemaal af naar jouw voorkeuren!

Op onze website ontdek je alvast een selectie van ons aanbod tv-meubels van merken als Saunaco en Ethnicraft. Wil je graag toch wat meer advies over het tv-meubel dat het beste past bij jouw woonwensen of wil je de collectie in het echt bewonderen? Neem dan een bezoekje aan onze woonwinkel in Uden. Onze adviseurs kijken graag met je mee!