Saunaco

Over Saunaco

Belgisch vakmanschap, flexibiliteit en een scherpe blik op duurzaamheid. Bij het meubelmerk Saunaco komen een aantal mooie dingen samen. De kwaliteitsmeubels van Saunaco vormen de perfecte basis voor elk interieur en blijven jarenlang mooi door het tijdloze design. Ontdek Nyro en Cas alvast op onze website, maar eigenlijk zou je ze eens in het echt moeten ervaren. Dan pas zie je hoe mooi ze echt zijn.

Bekijk meubels van Saunaco

Stel samen naar eigen smaak

Maak het eigen

Met Saunaco stel je gemakkelijk jouw authentieke meubel samen, want de mogelijkheden zijn écht eindeloos. Door middel van de modulaire elementen die ieder uitgevoerd kunnen worden in een ander materiaal of kleur creëer je een uniek designmeubel volledig naar eigen smaak en voorkeuren.

Bekijk meubels van Saunaco
Saunaco kasten bij Ad Bouw in Uden

Met aandacht voor de planeet

Duurzaamheid

Daarbij geeft het verkopen van modellen Cas en Nyro ons ook een goed gevoel. Alle producten van Saunaco worden namelijk op een duurzame en milieubewuste manier gemaakt in België. Duurzaamheid staat bij het Belgische meubelmerk Saunaco hoog in het vaandel en door middel van goede kwaliteitscontroles blijft en meubel jarenlang zijn mooie uitstraling behouden.

Plan je winkelbezoek

Saunaco meubels

Ontdek onze collectie

  • Design: Saunaco
  • Duurzaam
  • Maatwerk
Vanaf
Zie meer in onze woonwinkel
Ad Bouw Wonen + Slapen in Uden

Ontdek Sauanco

Ad Bouw in Uden

Ben je geïnspireerd geraakt door Saunaco? Dat begrijpen wij maar al té goed! Bekijk de kasten van Saunaco alvast online waar onze adviseurs je meer vertellen over het product. Natuurlijk heten wij je altijd van harte welkom in onze woonwinkel in Uden om de collectie ook in het echt te bewonderen. Hier zetten wij een kop koffie voor je klaar, vertellen wij graag nog meer over het product en kijken we mee voor verder advies.

Plan je winkelbezoek

Wil je niets missen...

Laat je inspireren met de nieuwste collecties, laatste woontrends en verrassende acties. We brengen je als eerste op de hoogte.