Met een sta-op-stoel van Ad Bouw bent u verzekerd van een helpende hand bij het opstaan. Alle sta-op-stoelen bieden een ongekend zitcomfort, een enorme keuze in stof en lederkleuren en daarnaast eventueel de mogelijkheid voor een accu. Een sta op stoel biedt u praktische hulp bij het opstaan, door uw beweging te volgen en u te ondersteunen. Ad Bouw in Uden heeft diverse stoelen in ons assortiment, allen met een mooie afwerking. U hebt volop keuze.

Waarom u kiest voor een sta-op-stoel?

We willen het allemaal zo graag: gezond en vitaal oud worden. Maar ook graag zo lang mogelijk zelfstandig. Bij Ad Bouw in Uden zorgen we ervoor dat je dag in dag uit kunt genieten van een sta-op-stoel naar jouw maat en smaak. Zo ben je verzekerd van een perfect zitcomfort.
Eerlijk advies wat uw situatie past

Eerlijk advies wat uw situatie past

Wanneer je langs komt in de relaxstudio bij Ad Bouw beginnen we met een passend relaxadvies. Waar wil je de stoel voor gebruiken? Om lekker te lezen of liever in te rusten? Wil je graag een leren stoel of liever stof? Heb je een sta-op-functie nodig of liever een draaifauteuil? Zomaar wat vragen om jou van een passend relaxadvies te voorzien.

Kies voor kwaliteit en comfort

Wij bieden u 5 jaar volledige garantie. Dat betekent 5 jaar volledige garantie op vlekken, 5 jaar volledige garantie op constructieproblemen en 5 jaar professionele ondersteuning bij welk probleem dan ook. Dat biedt u zekerheid en rust. Rust die u kunt gebruiken om heerlijk te relaxen…..

Zoveel smaken, zoveel kleuren
Ad Bouw wil dat iedereen een stoel kiest die lekker zit. Maar ook die mooi staat bij je thuis. Dat kan alleen met een stoel die precies voor jou op maat wordt gemaakt. Omdat smaken verschillen hebben we een enorme variëteit aan lederkleuren en stofkleuren. Zodat jij straks relaxed in de stoel die bij jou en je interieur past.

Je voelt je direct thuis bij Ad Bouw
In een ongedwongen sfeer maak je kennis met alle mogelijkheden op het gebied van zitcomfort. Onder het genot van een kopje koffie nemen we alle tijd om je zelf te laten ervaren wat topcomfort en maatwerk voor je betekenen. Een stoel van Ad Bouw, je voelt het meteen.

Alleen het beste is goed genoeg
Als het om lekker zitten gaat, is alleen het beste goed genoeg. Duurzame materialen, rijke lederkwaliteiten en het beste vormschuim, ze zijn de basis van iedere stoel. Dat is een bewuste keuze. Hierdoor kunnen we het comfort van al onze relaxstoelen garanderen. Ambachtelijk en met vakmanschap gemaakt.

Eerlijk advies wat bij uw situatie past

Eerlijk advies wat bij uw situatie past

Uw Sta op Stoel naar uw eigen wensen aanpassen. Kies in 5 stappen uw ideale stoel:

  1. Kies zelf uw favoriete model
  2. Kies de gewenste functionaliteiten
  3. Bepaal eventueel de gewenste zithoogte en zitdiepte
  4. Kies de gewenste bekleding
  5. Bepaal de uitvoering (motorbediening op netstroom/motorbediening op accu)

Een greep uit ons ruime assortiment sta-op-stoelen

Kom naar de winkel

Kom naar de winkel

Kom zelf relaxen in onze winkel. Je kunt in alle rust alle modellen en stijlen bekijken. Ook kun je natuurlijk lekker alle stoelen uitproberen. Onder het genot van een kopje koffie of thee maak je kennis met ons zitcomfort.
Bezoek de winkel