Elegante eenvoud voor grote ramen

Uiteenlopende raamvormen
Een groot voordeel van op maat gemaakte verticale jaloezieën is dat ze geschikt zijn voor vrijwel alle raamvormen. Of je nu een schuin raam, erker of toograam hebt, er is altijd een oplossing.

Creëer je eigen verticale jaloezie
De verticale lamel heeft een modern karakter. Je maakt je verticale jaloezie uniek door verschillende lamellen in transparantie of kleur te combineren. Of door je jaloezie te laten voorzien van stijlvolle knopen, stiksels in contrasterende kleuren, stoere ringen of decoratieve strips.

Materiaal en lamelbreedtes
Verticale jaloezieën zijn beschikbaar in verschillende materialen: stof, aluminium en kunststof. Je kunt je jaloezie laten uitvoeren met lamellen in diverse breedtes.

Stof
Voor een zachte en warme uitstraling kies je lamellen van stof. Stoffen verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in 89 mm, 127 mm en met de extra brede 250 mm lamellen. De laatste hebben een robuuste uitstraling.

Aluminium
Aluminium lamellen geven een strak en modern effect aan een ruimte. Ze zijn ook geschikt voor de badkamer en met een vochtige doek eenvoudig schoon te houden. Verticale jaloezieën van aluminium zijn verkrijgbaar met 50 mm, 70 mm en 89 mm lamellen.

Kunststof
Daarnaast biedt de collectie je ook een ruime keuze in kunststof lamellen. Deze lamellen zijn duurzaam, praktisch in gebruik en ook geschikt voor de badkamer. Verticale jaloezieën van kunststof zijn verkrijgbaar met 52 mm, 70 mm, 89 mm, 127 mm en 250 mm lamellen.

Pure
De verticale jaloezieën uit deze serie passen bij iedere smaak en stijl. Ze hebben mooie basic kleuren en vergrijsde tinten. En je kiest het materiaal dat bij jou wensen past: strak kunststof, praktische houtlook of duurzame stof. Deze stof is gemaakt van gerecyclede petflessen: helemaal van nu en ecologisch verantwoord.

Moeite met materiaalkeuze en de lamelbreedte? Kom langs bij Ad Bouw in Uden voor advies op maat.

 Luxaflex

Luxaflex 30-05-06

Luxaflex

Luxaflex 30-05-06

Luxaflex

Luxaflex

Luxaflex 30-05-06

Luxaflex

Impressie van de mogelijkheden: