De sublieme stijl van een scherpe vouw!

De modieuze collectie plisségordijnen van Luxaflex en Binnen biedt stoffen in de mooiste trendkleuren. Plisségordijnen bestaan uit één laag stof met een subtiele horizontale plooi van 20 mm voor een verfijnde uitstraling of de robuuste plooi van 32 mm. Vooral voor grote raampartijen geeft de plooibreedte van 32 mm een opvallende uitstraling. Door de variatie aan mogelijkheden en modellen past het plissé in elke interieurstijl.

Geschikt voor bijzondere ramen
Deze binnenzonwering is erg geschikt voor ramen met bijzondere vormen. Denk aan ronde ramen, driehoeksramen of de ramen van serres en erkers. Plisségordijnen zijn beschikbaar in allerlei modellen en vormen zodat elk type raam bekleed kan worden.

Regel gemakkelijk lichtinval en behoud privacy
Je kunt jouw plissé zo samenstellen dat je het gordijn niet alleen neer kunt laten maar ook van onder naar boven kunt bedienen. Dit heet ook wel vrij pakket. Ideaal voor als je licht binnen wilt laten in je huis maar ook voldoende privacy wilt behouden. Heb je een parket- of laminaatvloer? Plisségordijnen hebben een geluiddempende werking. Eén van de vele praktische voordelen van deze stijlvolle binnenzonwering.

Bedieningsgemak
Plisségordijnen zijn verkrijgbaar met verschillende bedieningsvormen: je kunt kiezen voor een optrekkoord, bedieningsgreep, comfortkoord en eindlooskoord. Het comfortkoord werkt met een comfortabel intrekbaar koordmechanisme. Het eindlooskoord is extra geschikt voor grote stofoppervlaktes. Daarnaast kun je je plisségordijn ook electrisch bedienen.

Laat je inspireren
De plisségordijnen van Luxaflex en Binnen® zijn door de uiteenlopende kleuren en uitvoeringen geschikt voor verschillende woonstijlen. Alle plisségordijnen worden op maat gemaakt. Loop eens binnen bij Ad Bouw in Uden. Je vindt er een Luxaflex en Binnen shop-in-shop met volop keuze en een eerlijk advies.

Impressie van de mogelijkheden: