Haal een natuurlijke warme sfeer in huis

Of je nu in een romantische oude boerderij of in een moderne loft woont, houten jaloezieën van Luxaflex & Binnen® passen bij iedere woonstijl.
Houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in lamelbreedtes van 25 mm tot 70 mm. Als je een elegante uitstraling in je interieur wilt, kies dan voor een subtiele lamelbreedte. Een brede lamel geeft juist een stoer effect!

Uniek karakter
In onze collectie vind je houten jaloezieën in meer dan 50 kleuren. Hout geeft het interieur een exclusieve uitstraling. De houtsoorten hebben elk een uniek karakter en geven sfeer aan je interieur.

Collectie
De collectie is afgestemd op de laatste interieur trends. De houtcollectie omvat meer dan 100 kleuren. Van houtstructuur, tot mat gelakte finish, van antieke finish tot hoogglans kwaliteiten.

Uitvoering
De houten jaloezieën zijn leverbaar in 5 verschillende lamelbreedtes. Namelijk 25mm, 35mm, 50mm, 70mm en 75mm. De 75mm ovale lamel heeft een echte shutterlook maar de eigenschappen van een jaloezie.

Bediening
De jaloezieën worden uitgevoerd met bedieningskoorden. De jaloezieën kunnen ook met elektrische bediening worden uitgevoerd.

Accessoires
De jaloezieën worden standaard geleverd met ladderkoorden. Optioneel leverbaar met verschillende kleuren ladderband. Ook in contrasterende kleur leverbaar dat perfect aansluit op uw interieur.

Systemen
De houten jaloezieën worden geleverd met een bovenprofiel dat afgewerkt wordt door een houten sierkoof.

Bezoek de winkel
In de raamdecoratie-studio van Ad Bouw in Uden kunnen wij u alles laten zien op het gebied van Houten Jaloezieën. U bent van harte welkom.

Impressie van de mogelijkheden: