Ad Bouw heeft het grootste assortiment gordijnen van Uden, met alle bekende merken vertegenwoordigd. Het kiezen van gordijnen, inbetweens of vitrage is voor veel mensen een van de moeilijkste opdrachten bij het inrichten van de woon-, slaap- en of werkkamer. Want hoe zien de gordijnen er uiteindelijk uit in uw interieur? Om u te helpen bij die keuze, heeft Ad Bouw diverse gordijnstoffen op volle lengte in de showroom gepresenteerd. En heeft u daarnaast ook al eens nagedacht over een mooie gordijnroede of gordijnrail?

Overgordijnen

Laat je inspireren door onze rijke collectie overgordijnen.

Bekijk onze collectie

Inbetweens

Geef je interieur een stijlvol aanzien met inbetweens of transparanten.

Bekijk onze collectie

Vakkundig gemaakt

In het gordijnenatelier zorgen vakmensen voor een perfect eindresultaat.

Bekijk onze collectie

Rails en Roedes

Met een mooie railroede laat je je nieuwe gordijnen pas echt opvallen.

Bekijk onze collectie

Welke gordijnen kies ik?
Voor wie wel graag licht wil binnen laten, maar geen behoefte heeft aan nieuwsgierige blikken van buitenaf, zijn er lichtdoorlatende stoffen. Voor wie geen licht wil, zijn volledig verduisterende gordijnen een uitkomst.
Meer over gordijnadvies

De gordijnspecialist van Uden
Ad Bouw biedt niet alleen de meest uitgebreide collecties en stalenpresentaties van Binnen, De Ploeg, Artelux, Jab en Eijffinger gordijnen. Maar heeft vakmensen in huis die jou helpen bij het creëren van jouw stijl.
Handig om te weten

Welke plooi moet ik kiezen?
De keuze voor een plooivorm is vaak een kwestie van smaak, maar soms zijn er ook specifieke situaties om te kiezen voor een bepaalde plooi-vorm. Wij laten u in onze showroom graag de verschillende mogelijkheden zien.
Meer over plooivormen

Kies de stijl die bij u past

Gordijnen maken je woning warm en intiem. Maar als je jezelf erin verdiept, regent het werkelijk mogelijkheden. Ga je voor chique, verduisterend, transparant, bescheiden of juist opvallend? Gelukkig kunnen wij je wegwijs maken. Kiezen wordt dan al een stuk gemakkelijker.
Daarna zorgen we ervoor dat de gordijnen perfect worden gemaakt en opgehangen.
Bekijk ons lookbook
Interieur- en gordijnenadvies

Interieur- en gordijnenadvies

Wilt u graag langskomen voor persoonlijk advies bij het kiezen van gordijnen? Wij nemen graag de tijd om u goed te adviseren, eventueel ook buiten de reguliere openingstijden. Kom langs wanneer het u schikt. Zeker weten dat we alle tijd voor u hebben? Maak dan een afspraak met ons via 0413 – 25 69 16
Bezoek de winkel