Lichtinval en Privacy naar uw wens

Aluminium jaloezieën, geven u exacte controle over de intensiteit en richting van het licht. Dankzij een steeds groter assortiment kleuren, afwerkingen en jaloezie breedtes kunt u elke ruimte omtoveren naar uw eigen persoonlijke stijl. Praktisch en stijlvol, aluminium jaloezieën zijn weer helemaal terug. Met de collectie aluminium jaloezieën van Luxaflex® & Binnen kunt u op een sfeervolle wijze het daglicht in huis, uw zicht naar buiten en uw privacy regelen.

Uniek karakter
In onze collectie vind je aluminium jaloezieën in meer dan 50 kleuren. Aluminium geeft het interieur een moderne uitstraling.

Collectie
De collectie is afgestemd op de laatste interieur trends. De collectie omvat meer dan 100 kleuren. Van mat gelakte finish tot hoogglans kwaliteiten.

Uitvoering
De aluminium jaloezieën zijn leverbaar in 5 verschillende lamelbreedtes. Namelijk 25mm, 35mm, 50mm, 70mm en 75mm. De 75mm ovale lamel heeft een echte shutterlook maar de eigenschappen van een jaloezie.

Bediening
De jaloezieën worden uitgevoerd met bedieningskoorden. De jaloezieën kunnen ook met elektrische bediening worden uitgevoerd.

Accessoires
De jaloezieën worden standaard geleverd met ladderkoorden. Optioneel leverbaar met verschillende kleuren ladderband. Ook in contrasterende kleur leverbaar dat perfect aansluit op uw interieur.

Bezoek de winkel
In de raamdecoratie-studio van Ad Bouw in Uden kunnen wij u alles laten zien op het gebied van Aluminium Jaloezieën. De verschillende materialen, kleuren en opties zorgen ervoor dat u eindeloos kunt variëren. U bent van harte welkom.

Impressie van de mogelijkheden:

Luxaflex

Luxaflex

Luxaflex

Luxaflex

Luxaflex

vb_1398