De matrassen bij Ad Bouw kenmerken zich stuk voor stuk door een goede ventilatie en het gebruik van bijzondere en kwalitatief hoogstaande materialen. Wij hebben een breed aanbod van matrassen en geven u graag persoonlijk advies. Elk matras is verkrijgbaar in verschillende hardheden, veringen en ondersteuningsmogelijkheden. De pocketveringmatrassen van Avek en Optisleep zijn comfortabel voor fris en aangenaam slapen.

AVEK matrassen

AVEK matrassen zijn het beste van het beste. Een fris en comfortabel matras met de allerbeste pocketkern, gemaakt in Nederland. Op een AVEK slaap je het lekkerst.

Bekijk onze collectie

OPTISLEEP matrassen

Gezond en comfortabel slapen. Dat is en blijft het uitgangspunt van OptiSleep. Een merk dat staat voor vakmanschap en Nederlandse kwaliteit.

Bekijk onze collectie

Veel mogelijkheden voor optimale nachtrust

Onze matrassen kenmerken zich door een goede ventilatie en het gebruik van bijzondere en kwalitatief hoogstaande materialen. Wij hebben een breed aanbod in matrassen in verschillende collecties en geven je graag persoonlijk advies. Je kunt kiezen uit verschillende hardheden, afdeklagen en afmetingen.

Welk type slaper ben je

Dit is namelijk bepalend voor welke type matras je kiest. Ben je een buikslaper? Neem dan een wat steviger matras. Een zijslaper? Kies dan voor een matras wat je heupen en schouders goed ondersteund.
Nieuw! Nooit meer koude voeten in bed

Nieuw! Nooit meer koude voeten in bed

Veel mensen hebben in de herfst en winterperiode last van koude voeten. Dat is niet alleen erg onprettig, maar hindert je ook bij het inslapen. Gelukkig heeft Ad Bouw hier een prima oplossing voor. Met voetverwarming met timerfunctie geniet je van aangenaam warme voeten in bed en tijdens het inslapen. De voetverwarming is optioneel in te bouwen op alle Avek pocketvering matrassen en topmatrassen.
Bezoek onze winkel

Matrassen advies

Matrassen advies

Wilt u graag langskomen voor persoonlijk matrassen advies? Wij nemen graag de tijd om u goed te adviseren. U kunt in onze slaapstudio diverse matrassen uitproberen van onder andere ons huismerk Optisleep en AVEK.
Bezoek onze winkel