Ledikanten

Ervaar een heerlijke nachtrust

Een eenpersoons- of tweepersoonsbed, ook wel een ledikant of bedframe genoemd, draagt bij aan een heerlijke nachtrust. Goed slapen vinden bij belangrijk en daarom vind je in onze woonwinkel alles voor een goede nachtrust. Slaaplekker!

Een eenpersoons- of tweepersoonsbed, ook wel een ledikant of bedframe genoemd, draagt bij aan een heerlijke nachtrust. Goed slapen vinden bij belangrijk en daarom vind je in onze woonwinkel alles voor een goede nachtrust. Slaaplekker!

  • Selecteer Merk

  • Eigen collectie
  • Natuurlijke uitstraling
Vanaf 1449
  • Eigen collectie
  • Massief eiken
  • Snel leverbaar
Vanaf 998
  • Avek
  • Extra ventilerend
  • Nederlands product
Vanaf 3695
Slaapadvies voor een nieuw bed, boxspring of matras

Ons advies voor

Een heerlijke nachtrust

Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk. Heerlijk wegdromen en even optimaal ontspannen. Het is belangrijk voor groei en je geheugen. Je lichaam herstelt, je spieren ontspannen en de informatie van de afgelopen dag wordt opgeslagen. Een goed bed is dan ook echt onmisbaar om een nieuwe dag uitgerust, energievol en ontspannen te beginnen.

Meer over advies

Wil je niets missen...

Laat je inspireren met de nieuwste collecties, laatste woontrends en verrassende acties. We brengen je als eerste op de hoogte.

Houten en gestoffeerde bedden

Ben je liefhebber van een landelijke uitstraling in je slaapkamer? Niet te veel extra’s en gewoon genieten van een kwalitatief goed bed? Dan is een houten bed waarschijnlijk wat je zoekt. Een goede basis voor een fijne nachtrust en voor een natuurlijke uitstraling. Naast houten bedden vind je ook gestoffeerde bedden in onze collectie. Deze bedden zorgen voor een knusse sfeer in jouw slaapkamer en stralen net als een boxspring luxe uit. Het voordeel van deze gestoffeerde bedden is dat het net wat zachter aanvoelt, wanneer je nog even een boek leest tegen het hoofbord van je bed.

Jouw nieuwe ledikant op maat

Heb jij een eenpersoons- of tweepersoonsbed gevonden die voldoet aan al jouw slaapwensen? Dan leveren wij hem volledig op maat en naar jouw persoonlijkheid. Zo zijn al onze bedden verkrijgbaar in meerdere kleuren, materialen en in de volgende maten: 140×200, 160×210, 180×200, 180×210.

Beddengoed 

Een eenpersoons- of tweepersoonsbed is natuurlijk al mooi van zichzelf, maar het échte hotelgevoel creëer je met een dekbedovertrek van de mooiste merken. Een dekbedovertrek van Essenza, Kayori of van Dyck. Allemaal gemaakt van de beste materialen en altijd volgens de laatste trends. Van keurrijke designs met een fleurig bloemenpatroon tot een sfeervolle, maar basic kleur.