Boxsprings nemen in het assortiment een belangrijke plaats in. Een boxspringbed bestaat meestal uit drie lagen. De boxspring zelf vormt de basis, het matras komt daar bovenop en het topmatras zorgt voor een extra comfortabele laag. Door hun bijzondere comforteigenschappen zijn boxsprings erg populair. Bij Ad Bouw in Uden heeft elk merk een eigen karakter en biedt een ruime keuze aan op maat gemaakte mogelijkheden.

AVEK

Kwaliteitsbedden. Je eigen bed op maat gemaakt

Bekijk onze collectie

OPTISLEEP

De betaalbare basis voor een goede nachtrust.

Bekijk onze collectie

Wat is een boxspring nu precies?

Je hebt het woord vast al vaak genoeg gehoord en waarschijnlijk heb je ook al vaak genoeg een boxspring gezien. Of misschien zelfs al wel in geslapen. Waarom zijn ze zo populair? Een belangrijke reden hiervoor is het comfort dat een boxspring biedt.

Meer info over boxsprings

Tips en advies voor een goede nachtrust

Tips en advies voor een goede nachtrust

Een hard of juist zacht matras, lezen of gelijk het licht uit. Slaapwensen zijn net zo uniek als ieder mens. Wat voor iedereen hetzelfde is, is het belang van een goede nachtrust. Het is bepalend voor de rest van de dag. Om een goede nachtrust te krijgen, geven wij graag een aantal tips.
Naar advies

Je eigen bed samenstellen. We helpen je een handje!

Slapen doe je toch het liefste in je eigen bed. Maar dan wel in een bed dat past bij jouw wensen. Omdat slaapwensen net zo uniek zijn als ieder mens, bieden we heel veel opties. Van hardheden, afmetingen, luxe stoffen tot poten en accessoires. Het is jouw bed, dus jij bepaalt.

Stel je eigen bed samen

Kom proefliggen!

Kom proefliggen!

Niet alleen lengte, gewicht en leeftijd spelen een rol bij het kiezen van een bed, maar ook jouw slaapgedrag. Als je bijvoorbeeld veel transpireert, kun je het beste voor een goed ventilerend matras kiezen. Daarnaast doet de grootte er ook toe. Hoe groter het bed, hoe lekkerder je slaapt. Vertel je eigen voorkeuren zodat je een gericht en op maat gemaakt advies krijgt. Neem vooral de tijd om te proefliggen in de winkel.
Wij geven je graag advies