Relaxfauteuils voor

de echte levensgenieter

Na een lange (werk)dag wil je lekker ontspannen. Je komt helemaal tot rust in een perfect passende relaxstoel. Doordat de relaxfauteuil speciaal voor jou op maat wordt gemaakt, ervaar je het ultieme comfort. Iedere dag weer.

Voor de perfecte relaxstoel stemmen we de fauteuil af op jouw persoonlijke voorkeuren en wensen. Ook kijken we naar je lichaamsbouw en eventuele lichamelijk klachten. In dit blog nemen we je mee in het proces van het adviesgesprek in de winkel tot het ultiem genieten bij jou thuis.

Meer informatie over relaxstoelen
Brede collectie met leren en stoffen relaxstoelen. De relaxstoelen kunnen worden voorzoen van verschillende functies zoals sta-op functie en topswing

Op zoek naar de perfecte relaxstoel

Adviesgesprek in de winkel

We beginnen het adviesgesprek met het doornemen van jouw wensen voor de relaxstoel. Heb je bijvoorbeeld lichamelijke klachten waar we rekening mee kunnen houden? Hierna vertellen we je meer over de functies van de relaxstoel: accumotor, elektrische hoofdsteun, lendesteun, sta-op-functie en hart-balans. We zullen daarbij voornamelijk stilstaan bij de functies die voor jou interessant zijn.

Dan wordt het tijd om enkele relaxstoelen uit te proberen. Tijdens het proefzitten kijken onze adviseurs naar jouw lichaamshouding en houden ze je wensen in gedachten. Bij een relaxfauteuil is het namelijk erg belangrijk dat de stoel goed bij je lichaam past, zodat je op de juiste plekken ondersteund wordt. Als de maatvoering is bepaald, kijken we naar de bekleding, het onderstel en maken we een keuze uit handmatige bediening of elektrische bediening.

Maak een afspraak

Jouw op maat gemaakte relaxstoel

Productie en levering

De relaxfauteuil wordt op maat voor jou geproduceerd. Na enkele weken wordt de relaxstoel bij ons geleverd en bellen we je om een bezorgafspraak te maken. Onze bezorgers zetten de relaxfauteuil op de juiste plek in de woonkamer en laten je zien hoe je de relaxstoel kunt bedienen.

Voor de echte levensgenieters

Ultiem genieten

Een relaxstoel is ervoor gemaakt om ultiem in te relaxen. De op maat gemaakte relaxfauteuil ondersteunt je namelijk op de juiste punten in jouw lichaam. Je kunt nu heerlijk genieten van een relaxte avond voor de televisie. Dat is het ultieme gevoel van luxe! Het zijn relaxstoelen voor de echte levensgenieters.

Bezoek de woonwinkel

Onze klanten vertellen

"Wow, wat een prachtige winkel! Bij Ad Bouw vind je echt andere meubelen dan alle andere winkels waar ik ben geweest. Aangenaam verrast door de collectie en de gastvrijheid. Ik ben erg fijn geholpen, niet opdringerig, jullie dachten goed mee en ook de bezorgers waren uitermate behulpzaam en vriendelijk! Ik beveel jullie aan iedereen aan!"

Fam. van de Leemputten, Uden

" Onze complimenten voor Ad Bouw! De vloer, de raambekleding, de meubels en recentelijk ook ons nieuwe bed. Alles is geleverd, gelegd en gemonteerd door deskundig, netjes en vriendelijk personeel. Maar boven alles vinden we jullie een vriendelijk bedrijf met uitstekende service en nazorg. Niets is te veel en er wordt altijd meegedacht. Dé reden om zeker ook een volgende keer bij Ad Bouw binnen te stappen!"

Erwin en Monique, Nistelrode

"Ons nieuwe bed slaapt heerlijk! Helemaal blij met de keuze voor de AVEK Ninety. We zijn goed geadviseerd, niet opdringerig en er werd goed meegedacht. We raden jullie zeker aan bij vrienden of familie. Ook nog bedankt voor het lekkere flesje wijn."

Raymond, Veghel

"Fantastisch advies in kleurencombinatie en materiaal. Oók mijn complimenten voor het bezorgteam. Super vriendelijk en perfecte service met opbouw en opleveren."

Ser, Nistelrode

"We zijn zeer tevreden met onze pvc-vloer en meubels. Alles is vakkundig geleverd en gelegd én ze denken met je mee over de juiste inrichting. We komen er zeker nog eens terug."

Bart, Uden

"Wij hebben 90m2 tegelvloer vervangen door PVC vloer. Wij kregen in de winkel goed advies, mochten de stalen mee naar huis nemen om het daar te beoordelen. Het inmeten, egaliseren en leggen werd gedaan door vakbekwaam, behulpzaam en aardig personeel. Het eindresultaat is schitterend geworden! Een hele metamorfose!"

Kees, Oss

"Gedegen advies ontvangen bij de aanschaf van een relaxfauteuil. De stoel voldoet na levering aan alle eisen en is perfect op maat."

Corine, Nijmegen

"Inmiddels enkele maanden in het bezit van een Avek bed. De door Ad Bouw gegeven adviezen sluiten naadloos aan op onze verwachtingen; heerlijk slapen dus! "

Norbert, Boekel

"Mooie winkel met een keur aan kwaliteitsmeubilair. Er wordt veel tijd genomen voor advies en meer. De levering zoals beloofd op tijd en alles perfect uit de verpakking (wordt meegenomen) gehaald en geplaatst. De helaas noodzakelijke service (fabrieksfoutje) was perfect. Niet de eerste aankoop bij Ad Bouw en zeker ook niet de laatste."

Ed, Veghel

"Fijne klantbenadering, goede uitleg en prettig behandeld. Vloer is mooi gelegd."

Ger, Berghem

"Zijn heel tevreden over hoe we zijn geholpen/geadviseerd. Geheel naar wens en verwachting."

Hans, Veghel

"Goede afspraken die ook worden nagekomen. Fijne ontvangst en geen no-nonsense verhalen, eerlijk advies met een eerlijke prijs. Goede nazorg, die telefonisch plaats heeft gevonden. Top bedrijf!"

Jan, Oirschot

"Heel goed geholpen in de winkel, er werd niets opgedwongen. Ook de opgegeven levertijd klopte precies, het leveren en plaatsen werd ook met beleid gedaan. Met andere woorden een prima zaak."

Hans

"We zijn geweldig goed geholpen in de winkel. Het juiste advies, er was tijd voor ons als klant. Na de bestelling werd er nog gebeld door Ad dat er korting zit op het product in een bepaalde periode. Echt een klantvriendelijk bedrijf blijkt hier wel weer uit! Verder ook hele goede mannen die de vloer legde."

Paul, Gemert

Persoonlijk Interieuradvies

Bij ons voel je je thuis

Wij vertalen jouw woonwensen naar een fijne plek om in thuis te komen. Een totaal plaatje met verrassende combinaties van meubels, kleuren en materialen. We leren je kennen en realiseren met liefde het droominterieur waar jij je in thuisvoelt. We heten je van harte welkom!

Plan je winkelbezoek

Wil je niets missen...

Laat je inspireren met de nieuwste collecties, laatste woontrends en verrassende acties. We brengen je als eerste op de hoogte.

Persoonlijk advies?