Brede collectie PVC vloeren

PVC vloer Schijndel

De perfecte basis voor je interieur begint bij de vloer. Wanneer je kiest voor een PVC vloer creëer je een persoonlijke sfeer in huis met een natuurlijke uitstraling. Ben je op zoek naar PVC vloeren in Schijndel? Dan zit je bij Ad Bouw Wonen + Slapen in Uden helemaal goed. Onze showroom ligt vlakbij Schijndel en hier bieden we een collectie aan van meer dan 400 PVC vloeren in diverse kleuren en afmetingen.

De perfecte basis voor je interieur begint bij de vloer. Wanneer je kiest voor een PVC vloer creëer je een persoonlijke sfeer in huis met een natuurlijke uitstraling. Ben je op zoek naar PVC vloeren in Schijndel? Dan zit je bij Ad Bouw Wonen + Slapen in Uden helemaal goed. Onze showroom ligt vlakbij Schijndel en hier bieden we een collectie aan van meer dan 400 PVC vloeren in diverse kleuren en afmetingen.

Voordelen van PVC

PVC vloer Schijndel

Tot de mogelijkheden behoren PVC tegels, visgraatpatroon, Hongaarse punt en rechte stroken PVC. Je bent in onze woonwinkel altijd van harte welkom voor inspiratie en persoonlijk interieuradvies. Samen kijken we welke PVC vloer het beste past bij jouw wensen en interieur.

Plan je winkelbezoek

Ontdek de collectie vloeren

Meer dan 400 soorten PVC vloeren

PVC vloer Hongaarse punt

PVC vloeren Hongaarse punt

PVC vloer rechte strook

PVC vloeren rechte strook

pvc visgraat vloeren bij Ad Bouw in Uden

PVC visgraat vloeren

PVC tegels

Talrijke designs en kleuren

Hongaarse punt vs visgraatvloer

De visgraatvloer en Hongaarse punt hebben veel overeenkomsten, maar tegelijkertijd zijn er ook een aantal verschillen. Het grootste verschil is de manier van leggen. In tegenstelling tot het visgraatpatroon worden bij de Hongaarse punt de planken vanuit een rechte lijn naar buiten gelegd. De uiteindes zagen ze af in een hoek van 45 graden voor kaarsrechte lijnen. Daarnaast oogt het legpatroon van de Hongaarse punt wat rustiger. Beide type vloeren passen perfecte bij iedere woonstijl. Visgraat PVC vloeren zijn niet voor niets al jarenlang een populaire trend.  

Bezoek onze woonwinkel

Een prachtige basis

Inspiratie en montage van jouw nieuwe vloer

In onze collectie PVC vloeren in Schijndel kun je kiezen uit brede of smalle stroken en hebben we vloeren in donkere en lichte houtkleren. Maar ook in de verschillende patronen, structuren en afwerkingen heb je meer dan genoeg keuze. Hierdoor willen we je keuze niet nog ingewikkelder maken, maar je juist de mogelijkheid geven om een PVC vloer in Schijndel te vinden die helemaal past bij jouw wensen. Heb je een vloer gevonden? Dan wil je natuurlijk ook dat deze super strak wordt gelegd. Hiervoor kun je onze vakmensen met jarenlange ervaring inschakelen. Deze montageservice neemt veel werk uit handen en verzekert je van een prachtig resultaat. Van het egaliseren van de ondervloer tot het leggen van de vloer en de afwerking, wij leggen de basis in jouw woning.

Plan je winkelbezoek

Onze klanten vertellen

"Wow, wat een prachtige winkel! Bij Ad Bouw vind je echt andere meubelen dan alle andere winkels waar ik ben geweest. Aangenaam verrast door de collectie en de gastvrijheid. Ik ben erg fijn geholpen, niet opdringerig, jullie dachten goed mee en ook de bezorgers waren uitermate behulpzaam en vriendelijk! Ik beveel jullie aan iedereen aan!"

Fam. van de Leemputten, Uden

" Onze complimenten voor Ad Bouw! De vloer, de raambekleding, de meubels en recentelijk ook ons nieuwe bed. Alles is geleverd, gelegd en gemonteerd door deskundig, netjes en vriendelijk personeel. Maar boven alles vinden we jullie een vriendelijk bedrijf met uitstekende service en nazorg. Niets is te veel en er wordt altijd meegedacht. Dé reden om zeker ook een volgende keer bij Ad Bouw binnen te stappen!"

Erwin en Monique, Nistelrode

"Ons nieuwe bed slaapt heerlijk! Helemaal blij met de keuze voor de AVEK Ninety. We zijn goed geadviseerd, niet opdringerig en er werd goed meegedacht. We raden jullie zeker aan bij vrienden of familie. Ook nog bedankt voor het lekkere flesje wijn."

R,aymond Veghel

"Fantastisch advies in kleurencombinatie en materiaal. Oók mijn complimenten voor het bezorgteam. Super vriendelijk en perfecte service met opbouw en opleveren."

Ser, Nistelrode

"We zijn zeer tevreden met onze pvc-vloer en meubels. Alles is vakkundig geleverd en gelegd én ze denken met je mee over de juiste inrichting. We komen er zeker nog eens terug."

Bart, Uden

"Wij hebben 90m2 tegelvloer vervangen door PVC vloer. Wij kregen in de winkel goed advies, mochten de stalen mee naar huis nemen om het daar te beoordelen. Het inmeten, egaliseren en leggen werd gedaan door vakbekwaam, behulpzaam en aardig personeel. Het eindresultaat is schitterend geworden! Een hele metamorfose!"

Kees, Oss

"Gedegen advies ontvangen bij de aanschaf van een relaxfauiteul. De stoel voldoet na levering aan alle eisen en is perfect op maat."

Corine, Nijmegen

"Inmiddels enkele maanden in het bezit van een Avek bed. De door Ad Bouw gegeven adviezen sluiten naadloos aan op onze verwachtingen; heerlijk slapen dus! "

Norbert, Boekel

"Mooie winkel met een keur aan kwaliteitsmeubilair. Er wordt veel tijd genomen voor advies en meer. De levering zoals beloofd op tijd en alles perfect uit de verpakking (wordt meegenomen) gehaald en geplaatst. De helaas noodzakelijke service (fabrieksfoutje) was perfect. Niet de eerste aankoop bij Ad Bouw en zeker ook niet de laatste."

Ed, Veghel

"Fijne klantbenadering, goede uitleg en prettig behandeld. Vloer is mooi gelegd."

Ger, Berghem

"Zijn heel tevreden over hoe we zijn geholpen/geadviseerd. Geheel naar wens en verwachting."

Hans, Veghel

"Goede afspraken die ook worden nagekomen. Fijne ontvangst en geen no-nonsense verhalen, eerlijk advies met een eerlijke prijs. Goede nazorg, die telefonisch plaats heeft gevonden. Top bedrijf!"

Jan, Oirschot

"Heel goed geholpen in de winkel, er werd niets opgedwongen. Ook de opgegeven levertijd klopte precies, het leveren en plaatsen werd ook met beleid gedaan. Met andere woorden een prima zaak."

Hans

"We zijn geweldig goed geholpen in de winkel. Het juiste advies, er was tijd voor ons als klant. Na de bestelling werd er nog gebeld door Ad dat er korting zit op het product in een bepaalde periode. Echt een klantvriendelijk bedrijf blijkt hier wel weer uit! Verder ook hele goede mannen die de vloer legde."

Paul, Gemert

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies voor PVC vloeren in Oss

In onze woonwinkel ben je altijd van harte welkom voor persoonlijk interieuradvies. Samen kijken we welke PVC vloer het beste past bij jouw wensen en interieur. We kunnen daarnaast ook meekijken en adviseren over de inrichting, verlichting, aankleding en het kleurgebruik. Alles om ervoor te zorgen dat jouw interieur je een echt thuisgevoel geeft. Heb je nog vragen of wil je een winkelafspraak inplannen voor een PVC vloer in Oss? Neem dan contact met ons op. We staan je graag te woord.

Meer advies

Wil je niets missen...

Laat je inspireren met de nieuwste collecties, laatste woontrends en verrassende acties. We brengen je als eerste op de hoogte.