Brede collectie PVC vloeren

PVC vloer Oss

Met onze brede collectie PVC vloeren leg je een fijne basis in je interieur. Met meer dan 400 soorten PVC vloeren in diverse afmetingen, kleuren en kwaliteiten zijn we de grootste leverancier in de regio Uden. Samen ontdekken we welke variant het beste past bij jouw persoonlijke woonstijl. We heten je van harte welkom in onze woonwinkel!

Met onze brede collectie PVC vloeren leg je een fijne basis in je interieur. Met meer dan 400 soorten PVC vloeren in diverse afmetingen, kleuren en kwaliteiten zijn we de grootste leverancier in de regio Uden. Samen ontdekken we welke variant het beste past bij jouw persoonlijke woonstijl. We heten je van harte welkom in onze woonwinkel!

Voordelen van PVC

PVC vloer Oss

Voor een kwalitatieve vloer moet je bij Ad Bouw Wonen + Slapen zijn. Dé plek voor PVC vloeren in Oss. Met meer dan 400 soorten PVC vloeren in diverse afmetingen, kleuren en kwaliteiten zijn we de grootste leverancier in de regio Uden. Van een visgraatpatroon tot Hongaarse punt, rechte stroken tot PVC tegels, de mogelijkheden zijn eindeloos! Ieder vloertype heeft zijn eigen unieke uitstraling en charme, waardoor er vast en zeker een variant bij zit die past bij jouw wensen en woonstijl. Je zorgt hiervoor heel eenvoudig voor een fijne basis voor je interieur met een prachtige natuurlijke uitstraling.

Plan je winkelbezoek

Ontdek de collectie vloeren

Meer dan 400 soorten PVC vloeren

PVC vloer Hongaarse punt

PVC vloeren Hongaarse punt

PVC vloer rechte strook

PVC vloeren rechte strook

pvc visgraat vloeren bij Ad Bouw in Uden

PVC visgraat vloeren

PVC tegels

Talrijke designs en kleuren

Wat zijn de voordelen van PVC?

Het grootste voordeel van PVC vloeren is dat het een sterke, onderhoudsvriendelijke vloer is. Hierdoor is het geschikt voor ieder huishouden, ook met kinderen of huisdieren. Ongelukjes veeg je zo weg met een doekje en het is ook nog eens een geluidsvriendelijke vloer. PVC vloeren zijn tegenwoordig ook nauwelijks van een echte houten vloer te onderscheiden dankzij de pure materialen met noesten en nerven. Ben je op zoek naar PVC vloeren in Oss met een robuuste en wat doorleefde uitstraling, eigentijds of juist elegant en verfijnt? Door onze ruime collectie heb je meer dan genoeg keuze in een vloer die er jaar in jaar uit stralend uit blijft zien.  

Bezoek onze woonwinkel

Een prachtige basis

Inspiratie en montage

Op zoek naar een PVC vloer in Oss? In onze woonwinkel in het nabijgelegen Uden hebben we op verschillende plekken PVC neergelegd ter inspiratie zodat je een goed beeld krijgt van de verschillende soorten PVC vloeren. Ook zijn er voorbeelden beschikbaar die je kunt lenen om thuis op je gemak te kijken hoe de gewenste vloer staat in je eigen woning. Lichtinval en lampen hebben namelijk invloed op het uiterlijk van de vloer. Heb je een keuze gemaakt? Dan komen onze vakmensen bij je langs voor het egaliseren van de ondervloer en het plaatsen van je nieuwe PVC vloer. Het resultaat is een strakke vloer zonder naadjes en oneffenheden. Dit scheelt jou een hoop werk.

Plan je winkelbezoek

Onze klanten vertellen

"Wow, wat een prachtige winkel! Bij Ad Bouw vind je echt andere meubelen dan alle andere winkels waar ik ben geweest. Aangenaam verrast door de collectie en de gastvrijheid. Ik ben erg fijn geholpen, niet opdringerig, jullie dachten goed mee en ook de bezorgers waren uitermate behulpzaam en vriendelijk! Ik beveel jullie aan iedereen aan!"

Fam. van de Leemputten, Uden

" Onze complimenten voor Ad Bouw! De vloer, de raambekleding, de meubels en recentelijk ook ons nieuwe bed. Alles is geleverd, gelegd en gemonteerd door deskundig, netjes en vriendelijk personeel. Maar boven alles vinden we jullie een vriendelijk bedrijf met uitstekende service en nazorg. Niets is te veel en er wordt altijd meegedacht. Dé reden om zeker ook een volgende keer bij Ad Bouw binnen te stappen!"

Erwin en Monique, Nistelrode

"Ons nieuwe bed slaapt heerlijk! Helemaal blij met de keuze voor de AVEK Ninety. We zijn goed geadviseerd, niet opdringerig en er werd goed meegedacht. We raden jullie zeker aan bij vrienden of familie. Ook nog bedankt voor het lekkere flesje wijn."

R,aymond Veghel

"Fantastisch advies in kleurencombinatie en materiaal. Oók mijn complimenten voor het bezorgteam. Super vriendelijk en perfecte service met opbouw en opleveren."

Ser, Nistelrode

"We zijn zeer tevreden met onze pvc-vloer en meubels. Alles is vakkundig geleverd en gelegd én ze denken met je mee over de juiste inrichting. We komen er zeker nog eens terug."

Bart, Uden

"Wij hebben 90m2 tegelvloer vervangen door PVC vloer. Wij kregen in de winkel goed advies, mochten de stalen mee naar huis nemen om het daar te beoordelen. Het inmeten, egaliseren en leggen werd gedaan door vakbekwaam, behulpzaam en aardig personeel. Het eindresultaat is schitterend geworden! Een hele metamorfose!"

Kees, Oss

"Gedegen advies ontvangen bij de aanschaf van een relaxfauiteul. De stoel voldoet na levering aan alle eisen en is perfect op maat."

Corine, Nijmegen

"Inmiddels enkele maanden in het bezit van een Avek bed. De door Ad Bouw gegeven adviezen sluiten naadloos aan op onze verwachtingen; heerlijk slapen dus! "

Norbert, Boekel

"Mooie winkel met een keur aan kwaliteitsmeubilair. Er wordt veel tijd genomen voor advies en meer. De levering zoals beloofd op tijd en alles perfect uit de verpakking (wordt meegenomen) gehaald en geplaatst. De helaas noodzakelijke service (fabrieksfoutje) was perfect. Niet de eerste aankoop bij Ad Bouw en zeker ook niet de laatste."

Ed, Veghel

"Fijne klantbenadering, goede uitleg en prettig behandeld. Vloer is mooi gelegd."

Ger, Berghem

"Zijn heel tevreden over hoe we zijn geholpen/geadviseerd. Geheel naar wens en verwachting."

Hans, Veghel

"Goede afspraken die ook worden nagekomen. Fijne ontvangst en geen no-nonsense verhalen, eerlijk advies met een eerlijke prijs. Goede nazorg, die telefonisch plaats heeft gevonden. Top bedrijf!"

Jan, Oirschot

"Heel goed geholpen in de winkel, er werd niets opgedwongen. Ook de opgegeven levertijd klopte precies, het leveren en plaatsen werd ook met beleid gedaan. Met andere woorden een prima zaak."

Hans

"We zijn geweldig goed geholpen in de winkel. Het juiste advies, er was tijd voor ons als klant. Na de bestelling werd er nog gebeld door Ad dat er korting zit op het product in een bepaalde periode. Echt een klantvriendelijk bedrijf blijkt hier wel weer uit! Verder ook hele goede mannen die de vloer legde."

Paul, Gemert

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies voor PVC vloeren Oss

Heb je nog vragen over het aanbod PVC vloeren van Ad Bouw of heb je interesse in persoonlijk interieuradvies? Kom dan langs in onze woonwinkel in Uden. Samen kijken we dan welke PVC vloer het beste past bij jou en je interieur. Daarnaast kunnen we meekijken en adviseren over verlichting, inrichting en kleurgebruik. We garanderen een persoonlijke benadering, eerlijke adviezen én een hoge kwaliteit. Alles om ervoor te zorgen dat jouw interieur echt zorgt voor een prettig thuisgevoel. Plan een winkelafspraak in via onderstaande button, we zien je graag snel!

Meer advies

Wil je niets missen...

Laat je inspireren met de nieuwste collecties, laatste woontrends en verrassende acties. We brengen je als eerste op de hoogte.