PVC laten leggen

PVC vloeren bij Ad Bouw

Wil je graag een nieuwe PVC vloer laten leggen in je woning? Goede keuze! Zoals je misschien al weet is een PVC vloer ontzettend veelzijdig in gebruik en heeft deze vloer voordelen waar geen andere vloersoort tegenop kan. Maar wat is precies de volgende stap? Moet je een vloer egaliseren? Waar moet je op letten? En wat zijn de kosten voor het leggen van een PVC vloer? Zijn dit vragen waar je graag het antwoord wil weten? Dan ben je op de juiste pagina beland. In deze uitgebreide blog leggen we de focus op elk detail van het leggen van vloeren zodat je precies weet hoe dit in zijn werk gaat.

Vloer laten leggen door vakmensen

Montageservice

Met onze PVC vloeren koop je niet een vloer voor even, maar voor heel het leven. Onze vloeren zijn daarom gemaakt van de beste kwaliteit. Kwaliteit die je zelf kan zien én ervaren in onze woonwinkel in Uden. Om in je eigen woonruimte optimaal te genieten van deze kwaliteit, raden wij aan de vloer te laten leggen door onze vakmensen. Zij hebben jarenlange ervaring en weten exact hoe zij het beste om kunnen gaan met zaag- en snijwerk, egaliseren en het leggen van een visgraat patroon of Hongaarse punt. Deze montageservice neemt veel werk uit handen en verzekert je van een prachtig resultaat.

Ontdek meer dan 400 soorten PVC bij Ad Bouw in Uden

Ontdek meer dan 400 soorten

Ondervloer en egaliseren

Een super strak resultaat

Bij het leggen van een PVC vloer is een egale ondergrond een absolute must. Enkel een egale ondervloer is daarbij onvoldoende. Deukjes en oneffenheden willen we natuurlijk voorkomen en daarom egaliseren onze vakmensen de ondervloer voor een super strak resultaat. Wanneer de egaline is aangebracht en opgedroogd is het nu dan echt tijd voor het leukste onderdeel, namelijk: het leggen van jouw nieuwe PVC vloer.

Meer over PVC vloeren

Kosten voor een vloer leggen

Een helder verhaal

Bij het leggen van een PVC vloer hebben diverse factoren invloed op de prijs. Vanzelfsprekend het aantal vierkante meters, maar ook de keuze tussen een rechte plank of visgraat patroon, de materialen en de afwerking. Op basis van jouw type vloer en wensen, maken we een offerte. Hierin staan alle prijzen netjes op een rijtje en sta je niet voor verrassingen.

Plan je winkelbezoek

Ad Bouw montageservice

Alle stappen op een rijtje

Inspireren – In onze woonwinkel in Uden ontdek je meer dan 400 soorten PVC vloeren. Wanneer je jouw persoonlijke favoriet hebt gevonden, stellen wij een offerte voor je op.

Opmeten – Om een goed beeld te krijgen van het aantal pakken PVC dat we voor jouw woonruimte moeten bestellen, komen we de betreffende ruimte(s) opmeten. Aan de hand van deze afmetingen bestellen we het materiaal voor de nieuwe vloer.

Egaliseren – Wanneer de materialen binnen zijn, komen onze vakmensen op afspraak bij je thuis om de vloer te egaliseren. Het laagje egaline moet hierbij 24 uur drogen.

Het leggen – De egale ondergrond is goed opgedroogd en nu kan de PVC vloer gelegd worden.

Genieten – Jouw nieuwe PVC vloer is klaar voor jarenlang woonplezier! Geniet ervan!

Plan je winkelbezoek

Onze klanten vertellen

"Wow, wat een prachtige winkel! Bij Ad Bouw vind je echt andere meubelen dan alle andere winkels waar ik ben geweest. Aangenaam verrast door de collectie en de gastvrijheid. Ik ben erg fijn geholpen, niet opdringerig, jullie dachten goed mee en ook de bezorgers waren uitermate behulpzaam en vriendelijk! Ik beveel jullie aan iedereen aan!"

Fam. van de Leemputten, Uden

" Onze complimenten voor Ad Bouw! De vloer, de raambekleding, de meubels en recentelijk ook ons nieuwe bed. Alles is geleverd, gelegd en gemonteerd door deskundig, netjes en vriendelijk personeel. Maar boven alles vinden we jullie een vriendelijk bedrijf met uitstekende service en nazorg. Niets is te veel en er wordt altijd meegedacht. Dé reden om zeker ook een volgende keer bij Ad Bouw binnen te stappen!"

Erwin en Monique, Nistelrode

"Ons nieuwe bed slaapt heerlijk! Helemaal blij met de keuze voor de AVEK Ninety. We zijn goed geadviseerd, niet opdringerig en er werd goed meegedacht. We raden jullie zeker aan bij vrienden of familie. Ook nog bedankt voor het lekkere flesje wijn."

Raymond, Veghel

"Fantastisch advies in kleurencombinatie en materiaal. Oók mijn complimenten voor het bezorgteam. Super vriendelijk en perfecte service met opbouw en opleveren."

Ser, Nistelrode

"We zijn zeer tevreden met onze pvc-vloer en meubels. Alles is vakkundig geleverd en gelegd én ze denken met je mee over de juiste inrichting. We komen er zeker nog eens terug."

Bart, Uden

"Wij hebben 90m2 tegelvloer vervangen door PVC vloer. Wij kregen in de winkel goed advies, mochten de stalen mee naar huis nemen om het daar te beoordelen. Het inmeten, egaliseren en leggen werd gedaan door vakbekwaam, behulpzaam en aardig personeel. Het eindresultaat is schitterend geworden! Een hele metamorfose!"

Kees, Oss

"Gedegen advies ontvangen bij de aanschaf van een relaxfauteuil. De stoel voldoet na levering aan alle eisen en is perfect op maat."

Corine, Nijmegen

"Inmiddels enkele maanden in het bezit van een Avek bed. De door Ad Bouw gegeven adviezen sluiten naadloos aan op onze verwachtingen; heerlijk slapen dus! "

Norbert, Boekel

"Mooie winkel met een keur aan kwaliteitsmeubilair. Er wordt veel tijd genomen voor advies en meer. De levering zoals beloofd op tijd en alles perfect uit de verpakking (wordt meegenomen) gehaald en geplaatst. De helaas noodzakelijke service (fabrieksfoutje) was perfect. Niet de eerste aankoop bij Ad Bouw en zeker ook niet de laatste."

Ed, Veghel

"Fijne klantbenadering, goede uitleg en prettig behandeld. Vloer is mooi gelegd."

Ger, Berghem

"Zijn heel tevreden over hoe we zijn geholpen/geadviseerd. Geheel naar wens en verwachting."

Hans, Veghel

"Goede afspraken die ook worden nagekomen. Fijne ontvangst en geen no-nonsense verhalen, eerlijk advies met een eerlijke prijs. Goede nazorg, die telefonisch plaats heeft gevonden. Top bedrijf!"

Jan, Oirschot

"Heel goed geholpen in de winkel, er werd niets opgedwongen. Ook de opgegeven levertijd klopte precies, het leveren en plaatsen werd ook met beleid gedaan. Met andere woorden een prima zaak."

Hans

"We zijn geweldig goed geholpen in de winkel. Het juiste advies, er was tijd voor ons als klant. Na de bestelling werd er nog gebeld door Ad dat er korting zit op het product in een bepaalde periode. Echt een klantvriendelijk bedrijf blijkt hier wel weer uit! Verder ook hele goede mannen die de vloer legde."

Paul, Gemert

Persoonlijk Interieuradvies

Wij creëren een fijn thuis

Wij vertalen jouw woonwensen naar een fijne plek om in thuis te komen. Een totaal plaatje met verrassende combinaties van meubels, kleuren en materialen. We leren je kennen en realiseren met liefde het droominterieur waar jij je in thuisvoelt. We heten je van harte welkom!

Plan je winkelbezoek

Wil je niets missen...

Laat je inspireren met de nieuwste collecties, laatste woontrends en verrassende acties. We brengen je als eerste op de hoogte.

Persoonlijk advies?