Therdex

Over Therdex

Therdex is een populair en geliefd merk binnen de PVC vloeren. Begrijpelijk, want de collectie van dit hoogwaardige merk is onderscheidend en ontzettend stijlbewust. Van een vloer in rechte plank tot de Hongaarse punt en tegelvariant. Allemaal te herkennen aan de prachtige structuren en natuurlijke uitstraling. Neem zo ook de favorieten 7001 en 7004. Misschien dat deze nummers je nog maar weinig zeggen, maar kom ze ook maar eens in het echt bewonderen. Het zijn stuk voor stuk aanraders!

Bezoek onze woonwinkel

Duurzame PVC vloeren

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij Therdex hoog in het vaandel. Zo worden er natuurlijke en afbreekbare materialen gebruikt zoals veilige bio-weekmakers. Weekmakers zijn nodig om de vloer soepel te krijgen. Dankzij de biologische variant is dit materiaal biologisch afbreekbaar en onschadelijk voor mens en omgeving. De collecties PVC vloeren zijn uitgebreid getest en voldoen aan de hoogste milieu- en gezondheidseisen wereldwijd. 

Pan je winkelbezoek
PVC vloeren Ad Bouw in Uden

Meer over PVC vloeren

Ontdek de mogelijkheden

In onze woonwinkel in Uden ontdek je een brede collectie PVC vloeren van o.a. Therdex, Tarkett en niet te vergeten onze huiscollectie. Wil je alvast meer weten over PVC vloeren? Lees dan snel verder.

Meer over PVC vloeren

Ontdek Therdex

Ad Bouw in Uden

Ben je geïnspireerd geraakt door de PVC vloeren van Therdex? Dat begrijpen wij maar al té goed! Wij heten je van harte welkom in onze woonwinkel in Uden om de collectie ook in het echt te bewonderen. Hier zetten wij een kop koffie voor je klaar, vertellen wij graag nog meer over het product en kijken we mee voor verder advies.

Pan je winkelbezoek
Ad Bouw Wonen + Slapen in Uden

Wil je niets missen...

Laat je inspireren met de nieuwste collecties, laatste woontrends en verrassende acties. We brengen je als eerste op de hoogte.