Luxaflex®

Luxaflex® raamdecoratie

Het merk Luxaflex® heeft al meer dan 70 jaar ervaring op het gebied van (binnen)zonwerking. Hoewel mensen Luxaflex® raamproducten vooral kennen als horizontale jaloezieën van aluminium, zijn er tegenwoordig veel meer mogelijkheden. Denk aan houten jaloezieën, verticale jaloezieën, rolgordijnen, vouwgordijnen, duettes en gordijnen. Luxaflex® heeft een oog voor detail en maakt ieder product volledig met de hand. Op deze manier garanderen ze dat je jarenlang van je Luxaflex® product kunt genieten en je dus de juiste keuze hebt gemaakt voor je huis. Maar op maat gemaakte zonnewering is meer dan dat. Het biedt niet alleen variabele lichtregulering, maar het isoleert ruimtes ook tegen hitte en kou en bespaard bovendien energie. Ook verbeteren ze de akoestiek in een kamer en door de geavanceerde bedieningssystemen van Luxaflex® is zelfs het openen en sluiten een leuke activiteit.

Ontdek de collectie

Luxaflex® kwaliteit

Oog voor detail

Luxaflex® heeft oog voor detail. Ieder product wordt met de hand op maat gemaakt en dat zie je terug in een uitmuntende kwaliteit. Zo zijn de Luxaflex® raamproducten veel meer dan alleen mooi. Ze bieden uitstekende en variabele lichtregulering, ze isoleren kamers tegen hitte en kou en besparen energie, ze beschermen je meubels tegen schadelijke uv-stralen, en absorberen zelfs geluid.

 

Wil je graag Luxaflex® kopen maar vind je het lastig om een keuze te maken? We adviseren, meten en monteren. Onze adviseurs staan in onze showroom voor je klaar om samen al jouw woonwensen te bespreken. Of het nu gaat om een kleine restyling of een compleet interieur, we denken graag met je mee in alle opzichten. We geven tips en kunnen op verzoek ook een moodboard maken. Zodra je de juiste Luxaflex® raamproducten hebt gevonden komt onze stoffeerder geheel kosteloos bij je thuis om je ramen op te meten. Vervolgens worden jouw producten besteld, op maat gemaakt en zorgvuldig door ons gemonteerd. Met een exact passende lengte én een scherpe blik achteraf laten we jouw nieuwe Luxaflex® pronken in je woning.

Ontdek de collectie
Brede collectie raamdecoratie van o.a. Luxaflex bij Ad Bouw in Uden

Luxaflex® raamdecoratie

Luxaflex® kopen

Voor sommige mensen is raamdecoratie maar een detail. Maar juist de details maken jouw woonruimte het mooist. Bij Ad Bouw Wonen + Slapen vind je een brede collectie raamdecoratie van Luxaflex®. Er is meer dan genoeg keuze om jouw interieur te voorzien van prachtige nieuwe raamdecoratie. Kom langs in onze showroom in Uden en laat je inspireren. Je wordt ontvangen door een team vol enthousiasme en passie voor design én vakmanschap. Bij ons kun je altijd rekenen op een persoonlijke benadering, eerlijke adviezen en hoge kwaliteit.

Bewonder in onze woonwinkel

Wil je niets missen...

Laat je inspireren met de nieuwste collecties, laatste woontrends en verrassende acties. We brengen je als eerste op de hoogte.