Luxaflex®

Het verhaal van Luxaflex®

Luxaflex® heeft al meer dan 70 jaar ervaring op het gebied van (binnen)zonwering. Het merk is uitgegroeid tot een waar begrip dankzij hun op- en topkwaliteit, innovaties en handgemaakte producten. Luxaflex® is oorspronkelijk bekend geworden met horizontale jaloezieën van aluminium, maar inmiddels vind je in de Luxaflex® collectie ook houten jaloezieën, verticale jaloezieën, duettes, rolgordijnen, vouwgordijnen en gordijnen.

Ontdek de collectie

Luxaflex® kwaliteit

Oog voor detail

Luxaflex® heeft oog voor detail. Ieder product wordt met de hand op maat gemaakt en dat zie je terug in een uitmuntende kwaliteit. Zo zijn de Luxaflex® raamproducten veel meer dan alleen mooi. Ze bieden uitstekende en variabele lichtregulering, ze isoleren kamers tegen hitte en kou en besparen energie, ze beschermen je meubels tegen schadelijke uv-stralen, en absorberen zelfs geluid.

Ervaar in onze woonwinkel
Brede collectie raamdecoratie van o.a. Luxaflex bij Ad Bouw in Uden

Luxaflex® raamdecoratie

Ontdek Luxaflex®
in onze woonwinkel

Ben je geïnspireerd geraakt door Luxaflex®? Dat begrijpen wij maar al té goed! Natuurlijk heten wij je altijd van harte welkom in onze woonwinkel in Uden om de collectie ook in het echt te bewonderen. Hier zetten wij een kop koffie voor je klaar, vertellen we graag meer over het product en kijken we mee voor verder advies.

Bewonder in onze woonwinkel

Wil je niets missen...

Laat je inspireren met de nieuwste collecties, laatste woontrends en verrassende acties. We brengen je als eerste op de hoogte.