Onze merken

De Ploeg

Met de hoogwaardige collectie gordijn- en meubelstoffen van De Ploeg maak je kennis met de mooiste materialen en structuren. Al sinds begin jaren ’50 weet het merk het Nederlandse publiek te inspireren en grote naamsbekendheid te realiseren. Het merk slaagt hier tot de dag van vandaag in door te staan voor ambachtelijke, kwalitatief hoogwaardige gordijn- en meubelstoffen, welke in eigen huis worden geproduceerd. De collecties geweven en bedrukte stoffen zijn volledig op elkaar afgestemd en kunnen worden gecombineerd met designs van onze bekende merken als Leolux en Design on Stock. 

Ervaar in onze woonwinkel

Vakmanschap

Ploegstoffen

Al heel wat jaren ontwerpt, ontwikkelt en produceert De Ploeg gordijn- en meubelstoffen met aandacht voor het interieur en de wereld om ons heen. Met de nadruk op vakmanschap en natuurlijk materiaal: Ploegstoffen! Dankzij deze kwaliteit hebben de producten een lange levensduur.

Ervaar in onze woonwinkel

Raak geïnspireerd

Ontdek De Ploeg
in onze woonwinkel

Ben je geïnspireerd geraakt door De Ploeg? Dat begrijpen wij maar al té goed! Natuurlijk heten wij je altijd van harte welkom in onze woonwinkel om de collectie ook in het echt te bewonderen. Hier zetten wij een kop koffie voor je klaar, vertellen wij graag nog meer over het product en kijken we mee voor verder advies.

Bewonder in onze woonwinkel

Wil je niets missen...

Laat je inspireren met de nieuwste collecties, laatste woontrends en verrassende acties. We brengen je als eerste op de hoogte.