Bella Donna

Over Bella Donna

Bella Donna is onze persoonlijke favoriet onder de hoeslakens. De unieke, hoogwaardige jersey hoeslakens van Bella Donna voelen bijzonder zacht aan en zijn 100% knuffelbaar. Bij Bella Donna spreken we van op en top kwaliteit. Gemaakt van langvezelige katoen, aloë vera en zijdeproteïnen. Kwaliteit die je voelt en ziet! Heerlijk zacht, ondoorzichtig en een perfecte en rimpelvrije pasvorm. Eigenlijk zou je de kwaliteit van een Bella Donna Hoeslaken eens moeten ervaren op onze slaapafdeling in Uden.

Bekijk het beddengoed van Bella Donna

De kwaliteit van Bella Donna

Duurzaam beddengoed

Bella Donna is al meer dan twintig jaar een geliefd merk in beddengoed. De hoeslakens worden op een duurzame wijze gemaakt in Duitsland met een goede grip op kwaliteit. Dankzij deze kwaliteit beschikken de Bella Donna hoeslakens over een bijzonder lange levensduur, blijft de mooie kleur behouden tijdens het wassen en pillen ze niet.

Bekijk het beddengoed van Bella Donna

Bella Donna beddengoed

Ontdek de collectie

  • Kreukvrij en kleurvast
  • Merk: Bella Gracia
  • Uitstekende kwaliteit
Vanaf 93
  • Kreukvrij en kleurvast
  • Merk: Bella Donna
  • Persoonlijke favoriet
Vanaf 98
Zie meer op onze slaapafdeling
Ad Bouw Wonen + Slapen in Uden

Bella Donna bij Ad Bouw

Ad Bouw in Uden

In onze woonwinkel vind je een zeer ruime collectie Bella Donna hoeslakens, die allemaal dezelfde hoogwaardige kwaliteit bevatten. De geliefde jersey hoeslakens zijn verkrijgbaar in 54 verschillende kleuren. Handig, want zo kies jij een hoeslaken wat perfect aansluit op de kleuren van jouw bed en dekbedovertrek!

Bekijk in onze slaapafdeling

Wil je niets missen...

Laat je inspireren met de nieuwste collecties, laatste woontrends en verrassende acties. We brengen je als eerste op de hoogte.