Extra knus met een vloerkleed

Een sfeervol interieur

Maak het extra knus in huis met een comfortabel vloerkleed. En ook daarvoor ben je bij Ad Bouw aan het juiste adres! We verkopen niet alleen prachtige eettafels, banken en bedden, maar ook vloerkleden van verschillende materialen en in diverse kleuren en vormen. Laat je inspireren in onze woonwinkel in Uden, maar graag nog even geduld.. We vertellen je namelijk graag alvast meer over de mogelijkheden!

De comfortabele sfeermaker

Creëer extra sfeer in huis

Met een vloerkleed creëer je extra sfeer in zowel de woonkamer, slaapkamer als eetkamer. Ze maken een woonruimte extra comfortabel én het brengt extra gezelligheid met zich mee. Doordat vloerkleden in allerlei verschillende vormen en materialen beschikbaar zijn kan je ze op iedere ruimte afstemmen. Zo is een laagpolig vloerkleed meer geschikt voor bijvoorbeeld de eethoek en een zacht hoogpolig vloerkleed een aanrader voor de zithoek of slaapkamer. Een extra voordeel is dat een vloerkleed losse meubels en woonitems met elkaar verbindt. De ruimte voelt meer als één geheel en daardoor ook gezelliger.

Anders dan anders

Vloerkleed layering

Wij houden van de knusse uitstraling van vloerkleden, maar waarom één vloerkleed als je er ook meerde kunt combineren? Met de trend vloerkleed layering combineer je verschillende vloerkleden met elkaar in een gelaagdheid. Combineer met verschillende vormen, kleuren en materialen voor een speels effect en contrast in het interieur. Wist je trouwens al dat een rond vloerkleed voor meer openheid in het interieur zorgt doordat deze vorm de strakke lijnen van het interieur doorbreekt?

Bezoek Ad Bouw

Collectie vloerkleden

Ontdek bij Ad Bouw

Je krijgt de beste indruk van onze vloerkleden als je ze met eigen ogen komt bewonderen. Pas dan zie je de prachtige texturen en voel je hoe comfortabel ze echt zijn. Bovendien hebben vloerkleden van o.a. Fischbacher en Desso in huis. Vloerkleden waarvan je de kwaliteit zelf wilt zien en ervaren.

Plan je winkelbezoek

Onze klanten vertellen

"Wow, wat een prachtige winkel! Bij Ad Bouw vind je echt andere meubelen dan alle andere winkels waar ik ben geweest. Aangenaam verrast door de collectie en de gastvrijheid. Ik ben erg fijn geholpen, niet opdringerig, jullie dachten goed mee en ook de bezorgers waren uitermate behulpzaam en vriendelijk! Ik beveel jullie aan iedereen aan!"

Fam. van de Leemputten, Uden

" Onze complimenten voor Ad Bouw! De vloer, de raambekleding, de meubels en recentelijk ook ons nieuwe bed. Alles is geleverd, gelegd en gemonteerd door deskundig, netjes en vriendelijk personeel. Maar boven alles vinden we jullie een vriendelijk bedrijf met uitstekende service en nazorg. Niets is te veel en er wordt altijd meegedacht. Dé reden om zeker ook een volgende keer bij Ad Bouw binnen te stappen!"

Erwin en Monique, Nistelrode

"Ons nieuwe bed slaapt heerlijk! Helemaal blij met de keuze voor de AVEK Ninety. We zijn goed geadviseerd, niet opdringerig en er werd goed meegedacht. We raden jullie zeker aan bij vrienden of familie. Ook nog bedankt voor het lekkere flesje wijn."

R,aymond Veghel

"Fantastisch advies in kleurencombinatie en materiaal. Oók mijn complimenten voor het bezorgteam. Super vriendelijk en perfecte service met opbouw en opleveren."

Ser, Nistelrode

"We zijn zeer tevreden met onze pvc-vloer en meubels. Alles is vakkundig geleverd en gelegd én ze denken met je mee over de juiste inrichting. We komen er zeker nog eens terug."

Bart, Uden

"Wij hebben 90m2 tegelvloer vervangen door PVC vloer. Wij kregen in de winkel goed advies, mochten de stalen mee naar huis nemen om het daar te beoordelen. Het inmeten, egaliseren en leggen werd gedaan door vakbekwaam, behulpzaam en aardig personeel. Het eindresultaat is schitterend geworden! Een hele metamorfose!"

Kees, Oss

"Gedegen advies ontvangen bij de aanschaf van een relaxfauiteul. De stoel voldoet na levering aan alle eisen en is perfect op maat."

Corine, Nijmegen

"Inmiddels enkele maanden in het bezit van een Avek bed. De door Ad Bouw gegeven adviezen sluiten naadloos aan op onze verwachtingen; heerlijk slapen dus! "

Norbert, Boekel

"Mooie winkel met een keur aan kwaliteitsmeubilair. Er wordt veel tijd genomen voor advies en meer. De levering zoals beloofd op tijd en alles perfect uit de verpakking (wordt meegenomen) gehaald en geplaatst. De helaas noodzakelijke service (fabrieksfoutje) was perfect. Niet de eerste aankoop bij Ad Bouw en zeker ook niet de laatste."

Ed, Veghel

"Fijne klantbenadering, goede uitleg en prettig behandeld. Vloer is mooi gelegd."

Ger, Berghem

"Zijn heel tevreden over hoe we zijn geholpen/geadviseerd. Geheel naar wens en verwachting."

Hans, Veghel

"Goede afspraken die ook worden nagekomen. Fijne ontvangst en geen no-nonsense verhalen, eerlijk advies met een eerlijke prijs. Goede nazorg, die telefonisch plaats heeft gevonden. Top bedrijf!"

Jan, Oirschot

"Heel goed geholpen in de winkel, er werd niets opgedwongen. Ook de opgegeven levertijd klopte precies, het leveren en plaatsen werd ook met beleid gedaan. Met andere woorden een prima zaak."

Hans

"We zijn geweldig goed geholpen in de winkel. Het juiste advies, er was tijd voor ons als klant. Na de bestelling werd er nog gebeld door Ad dat er korting zit op het product in een bepaalde periode. Echt een klantvriendelijk bedrijf blijkt hier wel weer uit! Verder ook hele goede mannen die de vloer legde."

Paul, Gemert

Persoonlijk Interieuradvies

Bij ons voel je je thuis

Wij vertalen jouw woonwensen naar een fijne plek om in thuis te komen. Een totaal plaatje met verrassende combinaties van meubels, kleuren en materialen. We leren je kennen en realiseren met liefde het droominterieur waar jij je in thuisvoelt. We heten je van harte welkom!

Plan je winkelbezoek

Wil je niets missen...

Laat je inspireren met de nieuwste collecties, laatste woontrends en verrassende acties. We brengen je als eerste op de hoogte.

Persoonlijk advies?