Waarom een ronde tafel perfect

is voor jouw eetkamer

In dit blog bespreken we drie belangrijke voordelen van een rond tafel, namelijk gezelligheid, ruimtebesparing én flexibiliteit.

Als het gaat om het inrichten van jouw eethoek, is het kiezen van de juiste eettafel van groot belang. Er zijn veel verschillende soorten tafels om uit te kiezen, elk met hun eigen stijl, grootte en functionaliteit. Ben je op zoek naar een tafel die zowel functioneel als stijlvol is? Dan zou de ronde eettafel wel eens de perfecte keuze kunnen zijn.

Alle eettafels

De sfeermaker in jouw eetkamer

Een ronde eettafel brengt gezelligheid

Aan een ronde tafel kijkt iedereen elkaar aan en zit iedereen op dezelfde afstand van elkaar. Hierdoor kun je gezellig met elkaar een gesprek voeren. Niemand zit aan het uiteinde van de tafel en je kunt iedereen goed verstaan. Een ronde tafel zorgt ervoor dat iedereen met elkaar in verbinding is en dat verhoogt het gevoel van samenzijn. Je kunt wel zeggen dat een ronde tafel mensen samenbrengt op een manier die een rechthoekige tafel simpelweg niet kan evenaren.

Bekijk in onze showroom

Kleine eethoek?

Kies voor een ronde tafel

Daarnaast is een ronde tafel ook ideaal voor een kleinere eethoek, waarbij de ruimte beperkt is. In tegenstelling tot een rechthoekige tafel neemt een ronde tafel minder ruimte in beslag. Dit zorgt ervoor dat er meer loopruimte overblijft en dat de eethoek niet te vol oogt. Ook is het gemakkelijker om stoelen te verplaatsen. Een extra gast over de vloer? Je schuift er redelijk gemakkelijk een stoel bij.

Onze eettafel collectie

De alleskunner

Flexibel in gebruik

De voordelen van een ronde tafel houden niet op bij gezelligheid en ruimtebesparing. Een ronde tafel is namelijk ook zeer flexibel. Doordat er geen specifieke kop- of zijkanten zijn, kun je stoelen gemakkelijk verplaatsen. Het maakt daarom niet uit of je met veel personen of weinig personen aan de tafel zit. Met z’n allen een spelletjesavond of een vergadering is even gezellig als een diner voor twee. Misschien heb je wel een favoriete plek om te lezen, werken of genieten van een kopje koffie of thee.

Bezoek de woonwinkel

Onze klanten vertellen

"Wow, wat een prachtige winkel! Bij Ad Bouw vind je echt andere meubelen dan alle andere winkels waar ik ben geweest. Aangenaam verrast door de collectie en de gastvrijheid. Ik ben erg fijn geholpen, niet opdringerig, jullie dachten goed mee en ook de bezorgers waren uitermate behulpzaam en vriendelijk! Ik beveel jullie aan iedereen aan!"

Fam. van de Leemputten, Uden

" Onze complimenten voor Ad Bouw! De vloer, de raambekleding, de meubels en recentelijk ook ons nieuwe bed. Alles is geleverd, gelegd en gemonteerd door deskundig, netjes en vriendelijk personeel. Maar boven alles vinden we jullie een vriendelijk bedrijf met uitstekende service en nazorg. Niets is te veel en er wordt altijd meegedacht. Dé reden om zeker ook een volgende keer bij Ad Bouw binnen te stappen!"

Erwin en Monique, Nistelrode

"Ons nieuwe bed slaapt heerlijk! Helemaal blij met de keuze voor de AVEK Ninety. We zijn goed geadviseerd, niet opdringerig en er werd goed meegedacht. We raden jullie zeker aan bij vrienden of familie. Ook nog bedankt voor het lekkere flesje wijn."

R,aymond Veghel

"Fantastisch advies in kleurencombinatie en materiaal. Oók mijn complimenten voor het bezorgteam. Super vriendelijk en perfecte service met opbouw en opleveren."

Ser, Nistelrode

"We zijn zeer tevreden met onze pvc-vloer en meubels. Alles is vakkundig geleverd en gelegd én ze denken met je mee over de juiste inrichting. We komen er zeker nog eens terug."

Bart, Uden

"Wij hebben 90m2 tegelvloer vervangen door PVC vloer. Wij kregen in de winkel goed advies, mochten de stalen mee naar huis nemen om het daar te beoordelen. Het inmeten, egaliseren en leggen werd gedaan door vakbekwaam, behulpzaam en aardig personeel. Het eindresultaat is schitterend geworden! Een hele metamorfose!"

Kees, Oss

"Gedegen advies ontvangen bij de aanschaf van een relaxfauiteul. De stoel voldoet na levering aan alle eisen en is perfect op maat."

Corine, Nijmegen

"Inmiddels enkele maanden in het bezit van een Avek bed. De door Ad Bouw gegeven adviezen sluiten naadloos aan op onze verwachtingen; heerlijk slapen dus! "

Norbert, Boekel

"Mooie winkel met een keur aan kwaliteitsmeubilair. Er wordt veel tijd genomen voor advies en meer. De levering zoals beloofd op tijd en alles perfect uit de verpakking (wordt meegenomen) gehaald en geplaatst. De helaas noodzakelijke service (fabrieksfoutje) was perfect. Niet de eerste aankoop bij Ad Bouw en zeker ook niet de laatste."

Ed, Veghel

"Fijne klantbenadering, goede uitleg en prettig behandeld. Vloer is mooi gelegd."

Ger, Berghem

"Zijn heel tevreden over hoe we zijn geholpen/geadviseerd. Geheel naar wens en verwachting."

Hans, Veghel

"Goede afspraken die ook worden nagekomen. Fijne ontvangst en geen no-nonsense verhalen, eerlijk advies met een eerlijke prijs. Goede nazorg, die telefonisch plaats heeft gevonden. Top bedrijf!"

Jan, Oirschot

"Heel goed geholpen in de winkel, er werd niets opgedwongen. Ook de opgegeven levertijd klopte precies, het leveren en plaatsen werd ook met beleid gedaan. Met andere woorden een prima zaak."

Hans

"We zijn geweldig goed geholpen in de winkel. Het juiste advies, er was tijd voor ons als klant. Na de bestelling werd er nog gebeld door Ad dat er korting zit op het product in een bepaalde periode. Echt een klantvriendelijk bedrijf blijkt hier wel weer uit! Verder ook hele goede mannen die de vloer legde."

Paul, Gemert

Persoonlijk Interieuradvies

Bij ons voel je je thuis

Wij vertalen jouw woonwensen naar een fijne plek om in thuis te komen. Een totaal plaatje met verrassende combinaties van meubels, kleuren en materialen. We leren je kennen en realiseren met liefde het droominterieur waar jij je in thuisvoelt. We heten je van harte welkom!

Plan je winkelbezoek

Wil je niets missen...

Laat je inspireren met de nieuwste collecties, laatste woontrends en verrassende acties. We brengen je als eerste op de hoogte.

Persoonlijk advies?