Iedere stoel voor u op maat gemaakt! En altijd scherp geprijsd.

Een nieuwe Relaxstoel? Ontdek een ruim assortiment relaxfauteuils in Uden. De meest comfortabele relaxstoel vindt u bij Ad Bouw. Onze relaxstoelen zijn namelijk compleet verstelbaar en daardoor precies op uw lichaam aan te passen. De stoelen zijn daardoor niet alleen zeer comfortabel, maar ook ergonomisch verantwoord. Ze geven steun precies daar waar u het nodig heeft. U zult merken dat u uitgerust weer opstaat uit uw verstelbare relaxstoel.

Daarom een relaxstoel van Ad Bouw:

rode wijn vlek

5 jaar volledige garantie

Kies voor 5 jaar lang volledige garantie en vlekgarantie op uw nieuwe stoel met het All In House servicegarantieplan. Zo bent u verzekerd van volledige garantie op uw nieuw aankoop. Dat is pas echt relaxed. 

Meer informatie
sidebar

Persoonlijk maatadvies

Comfortabel zitten. U denkt er gelukkig niet elke dag over na. Wij doen dat wel. Wij zijn specialist in lekker zitten en we helpen u graag met professioneel advies en nuttige tips. Persoonlijk en vertrouwd.

Meer informatie
detailrelax

Kies voor kwaliteit en vakmanschap

Het belangrijkste is een stoel die lekker zit. Maar ook waar je op kunt vertrouwen. Onze stoelen ademen kwaliteit. Gemaakte van de beste leersoorten aangevuld met hoogwaardige technieken. Eigenlijk zou je ze zelf eens moeten uitproberen!

Welk type stoel zoekt u?

Bij ons bepaal je zelf het uiterlijk van je nieuwe relaxstoel. Kies uit honderden kleuren stof of leder, bepaal de afmeting, de functionaliteiten. Welkom bij de Relaxstoel Specialist van Uden! Benieuwd wat klanten ervaren die u reeds voor gingen? U leest het hier!

Handverstelbaar

Handverstelbaar

U kunt bij Ad Bouw uw verstelbare relaxstoel naar uw eigen wensen aanpassen. De stoelen zijn daardoor niet alleen zeer comfortabel, maar ook ergonomisch verantwoord. 

Meer informatie en modellen

Sta-op-stoel

Sta op Stoel

U kunt bij Ad Bouw uw Sta op Stoel naar uw eigen wensen aanpassen. Een sta op stoel biedt u praktische hulp bij het opstaan, door uw beweging te volgen en u te ondersteunen.

Meer informatie en modellen

Op maat gemaakt

Toekomst 86

Al bijna 20 jaar onderscheiden de op maat gemaakte stoelen van Ad Bouw zich door maatwerk, vakmanschap en vertrouwde Nederlandse kwaliteit. Wij maken uw stoel geheel op maat.

Meer informatie en modellen

Zelf eens lekker proefzitten? Kom langs in Uden voor een deskundig advies. Wij staan voor u klaar: