We helpen je graag

Persoonlijk advies

Ons team staat voor je klaar om je te helpen met het vertalen van jouw woonwensen naar een plek waar jij je in thuisvoelt. Een plek waar het iedere dag weer een verrassing is om in thuis te komen en waar je jarenlang woonplezier ervaart.

Persoonlijk interieuradvies

Wij creëren een fijn thuis

Wij vertalen jouw woonwensen naar een fijne plek om in thuis te komen. Dat begint bij een uitnodiging om vrijblijvend langs te komen in onze woonwinkel. We zetten een kopje koffie of thee voor je klaar en leren je graag kennen. Samen bekijken we ons ruime aanbod, de verschillende merken en stijlen. Aan de hand daarvan weten onze adviseurs met jarenlange ervaring exact hoe zij jouw wensen kunnen doorvertalen naar een totaalplaatje met verrassende combinaties van meubels, kleuren, materialen en raam- & vloerproducten. Met liefde realiseren we het droominterieur waar jij je in thuisvoelt. We heten je van harte welkom!

Plan jouw winkelbezoek

Ontdek de mogelijkheden

Jouw smaak op maat

Meubels zijn vaak in verschillende materialen, kleuren en opties verkrijgbaar. Maar wist je dat onze meubels vaak ook nog verder gepersonaliseerd kunnen worden? Denk aan een aanpassing in de zithoogte, een stof-leer combinatie of contrasterende stiknaden. Zo stellen we jouw nieuwe meubel volledig samen naar eigen wens. Wij geloven namelijk dat een meubel exact moet voldoen aan jouw verwachtingen en persoonlijke smaak.

Ontdek de mogelijkheden

Laat je adviseren

Nieuw meubel of volledig interieur

Nieuwe meubels, verbouw of verhuisplannen of een volledige opfrissing van het huidige interieur? Ons team laat je graag het ultieme thuisgevoel ervaren. Vrijblijvend, eerlijk en altijd met een lekker kopje koffie of thee. We heten je van harte welkom om ons advies te ervaren en kennis te maken met ons familiebedrijf. Laat je alvast inspireren door de projecten waar we met veel trots aan gewerkt hebben.

Projecten waar we trots op zijn

Een kijkje bij onze klanten

Onze klanten vertellen

"Wow, wat een prachtige winkel! Bij Ad Bouw vind je echt andere meubelen dan alle andere winkels waar ik ben geweest. Aangenaam verrast door de collectie en de gastvrijheid. Ik ben erg fijn geholpen, niet opdringerig, jullie dachten goed mee en ook de bezorgers waren uitermate behulpzaam en vriendelijk! Ik beveel jullie aan iedereen aan!"

Fam. van de Leemputten, Uden

" Onze complimenten voor Ad Bouw! De vloer, de raambekleding, de meubels en recentelijk ook ons nieuwe bed. Alles is geleverd, gelegd en gemonteerd door deskundig, netjes en vriendelijk personeel. Maar boven alles vinden we jullie een vriendelijk bedrijf met uitstekende service en nazorg. Niets is te veel en er wordt altijd meegedacht. Dé reden om zeker ook een volgende keer bij Ad Bouw binnen te stappen!"

Erwin en Monique, Nistelrode

"Ons nieuwe bed slaapt heerlijk! Helemaal blij met de keuze voor de AVEK Ninety. We zijn goed geadviseerd, niet opdringerig en er werd goed meegedacht. We raden jullie zeker aan bij vrienden of familie. Ook nog bedankt voor het lekkere flesje wijn."

Raymond, Veghel

"Fantastisch advies in kleurencombinatie en materiaal. Oók mijn complimenten voor het bezorgteam. Super vriendelijk en perfecte service met opbouw en opleveren."

Ser, Nistelrode

"We zijn zeer tevreden met onze pvc-vloer en meubels. Alles is vakkundig geleverd en gelegd én ze denken met je mee over de juiste inrichting. We komen er zeker nog eens terug."

Bart, Uden

"Wij hebben 90m2 tegelvloer vervangen door PVC vloer. Wij kregen in de winkel goed advies, mochten de stalen mee naar huis nemen om het daar te beoordelen. Het inmeten, egaliseren en leggen werd gedaan door vakbekwaam, behulpzaam en aardig personeel. Het eindresultaat is schitterend geworden! Een hele metamorfose!"

Kees, Oss

"Gedegen advies ontvangen bij de aanschaf van een relaxfauteuil. De stoel voldoet na levering aan alle eisen en is perfect op maat."

Corine, Nijmegen

"Inmiddels enkele maanden in het bezit van een Avek bed. De door Ad Bouw gegeven adviezen sluiten naadloos aan op onze verwachtingen; heerlijk slapen dus! "

Norbert, Boekel

"Mooie winkel met een keur aan kwaliteitsmeubilair. Er wordt veel tijd genomen voor advies en meer. De levering zoals beloofd op tijd en alles perfect uit de verpakking (wordt meegenomen) gehaald en geplaatst. De helaas noodzakelijke service (fabrieksfoutje) was perfect. Niet de eerste aankoop bij Ad Bouw en zeker ook niet de laatste."

Ed, Veghel

"Fijne klantbenadering, goede uitleg en prettig behandeld. Vloer is mooi gelegd."

Ger, Berghem

"Zijn heel tevreden over hoe we zijn geholpen/geadviseerd. Geheel naar wens en verwachting."

Hans, Veghel

"Goede afspraken die ook worden nagekomen. Fijne ontvangst en geen no-nonsense verhalen, eerlijk advies met een eerlijke prijs. Goede nazorg, die telefonisch plaats heeft gevonden. Top bedrijf!"

Jan, Oirschot

"Heel goed geholpen in de winkel, er werd niets opgedwongen. Ook de opgegeven levertijd klopte precies, het leveren en plaatsen werd ook met beleid gedaan. Met andere woorden een prima zaak."

Hans

"We zijn geweldig goed geholpen in de winkel. Het juiste advies, er was tijd voor ons als klant. Na de bestelling werd er nog gebeld door Ad dat er korting zit op het product in een bepaalde periode. Echt een klantvriendelijk bedrijf blijkt hier wel weer uit! Verder ook hele goede mannen die de vloer legde."

Paul, Gemert

Persoonlijk interieuradvies

Alle tijd voor jou

Een persoonlijke benadering, eerlijke adviezen en de allerbeste kwaliteit. Daar kan je bij ons op vertrouwen. We luisteren goed naar je wensen, denken met je mee en adviseren je over de inrichting, verlichting, aankleding, het kleurgebruik en al het andere wat een interieur echt jouw thuisgevoel geeft. Een kleine restyling of een compleet nieuw interieur, we voegen graag een beetje van ons karakter toe. We leren je woonwensen graag kennen!

Bezoek onze woonwinkel

Wil je niets missen...

Laat je inspireren met de nieuwste collecties, laatste woontrends en verrassende acties. We brengen je als eerste op de hoogte.

Persoonlijk advies?