Extra sfeer in huis

Overgordijnen

Met onze brede collectie overgordijnen kan iedereen zijn woonhart ophalen. Van verschillende kleuren en materialen tot keuzes in de plooi. Samen ontdekken we welke variant het beste past bij jouw persoonlijke woonstijl. We heten je van harte welkom!

Overgordijnen

Creëer de juiste sfeer

Gordijnen zijn echte sfeermakers in het interieur en benadrukken de stijl van jouw woonruimte. Wij vinden gordijnen daarom niet alleen een functionele toevoeging, maar juist het beste van beide werelden. Enerzijds houden ze nieuwsgierige blikken van buitenaf tegen. Anderzijds is het een aanvulling voor je interieur en zorgt het voor een extra knusse sfeer in huis. Met de juiste gordijnen mag jij pronken!

We heten je van harte welkom in onze woonwinkel en leren je woonwensen graag kennen

Overgordijnen

Maak het intiem

Al jarenlang zijn overgordijnen ontzettend populair. Rijke stoffen geven nu eenmaal een luxe uitstraling en kleden het huis enorm mooi aan. Overgordijnen zijn in verschillende dikte en materialen te verkrijgen en hebben dan ook soms deels of geheel verduisterende eigenschappen (dim-out en black-out). Deze gordijnen zijn ideaal voor de slaapkamer of andere ruimtes die je graag volledig ontdoet van zonlicht.

Bezoek onze woonwinkel

Overgordijnen

Mooi in de plooi

Gordijnen zijn de absolute sfeermakers van het interieur, maar hoe zie jij deze sfeermakers het liefst? Klassiek met een dubbele plooi, een wave plooi of stoer met ringen? In onze woonwinkel vertellen we je graag meer over deze mogelijkheden en hebben we diverse gordijnstoffen op volle lengte gepresenteerd. Wel zo gemakkelijk toch?

Wanneer jij de juiste gordijnen hebt gevonden komt onze stoffeerder bij je thuis om in te meten. Vervolgens worden jouw nieuwe gordijnen op maat gemaakt en een aantal weken later zorgvuldig opgehangen. Het resultaat? Gordijnen die volledig aansluiten op jouw woonwensen en interieur. We kijken uit naar je komst!

Meer over overgordijnen

Ontdek het product

Klantenreviews

Onze klanten vertellen

"We zijn netjes te woord gestaan in de winkel. De vloer is erg netjes en vakkundig gelegd, ik zou mensen zeker adviseren om eens bij jullie binnen te lopen."

Marjo, Uden

"Heel goed geholpen in de winkel, er werd niets opgedwongen. Ook de opgegeven levertijd klopte precies, het leveren en plaatsen werd ook met beleid gedaan. Met andere woorden een prima zaak."

Hans

"Wij hebben 90m2 tegelvloer vervangen door PVC vloer. Wij kregen in de winkel goed advies, mochten de stalen mee naar huis nemen om het daar te beoordelen. Het inmeten, egaliseren en leggen werd gedaan door vakbekwaam, behulpzaam en aardig personeel. Het eindresultaat is schitterend geworden! Een hele metamorfose!"

Kees, Oss

"We zijn geweldig goed geholpen in de winkel. Het juiste advies, er was tijd voor ons als klant. Na de bestelling werd er nog gebeld door Ad dat er korting zit op het product in een bepaalde periode. Echt een klantvriendelijk bedrijf blijkt hier wel weer uit! Verder ook hele goede mannen die de vloer legde."

Paul, Gemert

Leer ons kennen

Wij creëren een fijn thuis

Een persoonlijke benadering, eerlijke adviezen en hoge kwaliteit. Daar kan je bij ons op vertrouwen. We kijken met je mee en adviseren over de inrichting, verlichting, aankleding, het kleurgebruik en al het andere wat een interieur écht een thuisgevoel geeft. Een kleine restyling of een compleet nieuw interieur we voegen graag een beetje van ons karakter toe. We leren je woonwensen graag kennen!

Meer advies

Wil je niets missen...

Laat je inspireren met de nieuwste collecties, laatste woontrends en verrassende acties. We brengen je als eerste op de hoogte.