Advies voor gordijnen

Bij Ad Bouw Wonen + Slapen raken we enthousiast van de prachtige kwaliteit van gordijnen. We zijn ervan overtuigd dat elk detail ertoe doet, daarom bieden we hoogwaardige gordijnstoffen die op maat worden gemaakt, waarvan een groot gedeelte op Nederlandse bodem. Bij het selecteren van de perfecte gordijnen bieden we een persoonlijke en professionele service om je te helpen weloverwogen keuzes te maken. Ik deel graag alvast onze passie voor gordijnen op deze pagina, maar het hoe mooi de kwaliteit echt is, ervaar je natuurlijk het beste in onze winkel. Graag tot snel!

Ruben

Interieuradviseur

Inbetween
Overgordijnen
Vitrage

Gerenommeerde merken

Kwaliteit en duurzaamheid

In onze showroom bieden we een uitgebreide gordijncollectie waarbij kwaliteit altijd centraal staat. Onze collectie bestaat onder andere uit gordijnen van gerenommeerde merken als De Ploeg, Artelux en niet te vergeten onze eigen huiscollectie. Deze gordijnen zijn stuk voor stuk prachtig tot in het kleinste detail en blijven lang mooi.

Bij de keuze van onze gordijnstoffen houden we ook rekening met duurzaamheid. Daarom is een groot gedeelte van onze collectie gemaakt van duurzame materialen, zoals gerecyclede PET-flessen. Zo kun je niet alleen genieten van prachtige gordijnen, maar draag je ook bij aan een betere wereld.

Tot in elk detail

Advies en montage

Bij Ad Bouw Wonen + Slapen hechten we veel waarde aan het geven van advies en het verzorgen van de montage van gordijnen. Onze ervaren adviseurs staan voor je klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw interieur. We luisteren aandachtig naar jouw wensen en voorkeuren en geven op basis daarvan een deskundig advies.

Als je eenmaal het perfecte gordijn hebt gekozen, zorgt onze vaste stoffeerder ervoor dat de gordijnen naadloos worden gemonteerd. Hij komt bij je thuis om de ramen op te meten en zal ervoor zorgen dat de gordijnen perfect op maat worden gemaakt. Vervolgens wordt het gordijn vakkundig gemonteerd, zodat je er nog jarenlang van kunt genieten.

Plan jouw adviesgesprek

Wil je een uitgebreid (interieur)advies? Maak dan alvast een afspraak met één van onze adviseurs. Zo weet je zeker dat zij alle tijd voor je vrij hebben om jouw persoonlijke smaak te leren kennen en je te helpen bij jouw woonvragen. Graag tot snel!
Maak een afspraak

 

Onze klanten vertellen

"We zijn netjes te woord gestaan in de winkel. De vloer is erg netjes en vakkundig gelegd, ik zou mensen zeker adviseren om eens bij jullie binnen te lopen."

Marjo, Uden

" Onze complimenten voor Ad Bouw! De vloer, de raambekleding, de meubels en recentelijk ook ons nieuwe bed. Alles is is geleverd, gelegd en gemonteerd door deskundig, netjes en vriendelijk personeel. Maar boven alles vinden we jullie een vriendelijk bedrijf met uitstekende service en nazorg. Niets is te veel en er wordt altijd meegedacht. Dé reden om zeker ook een volgende keer bij Ad Bouw binnen te stappen!"

Erwin en Monique, Nistelrode

"Ons nieuwe bed slaapt heerlijk! Helemaal blij met de keuze voor AVEK. We zijn goed geadviseerd, niet opdringerig en er werd goed meegedacht. We raden jullie zeker aan bij vrienden of familie. Ook nog bedankt voor het lekkere flesje wijn."

R, Veghel

"Fantastisch advies in kleurencombinatie en materiaal. Oók mijn complimenten voor het bezorgteam. Super vriendelijk en perfecte service met opbouw en opleveren."

Ser, Nistelrode

"We zijn zeer tevreden met onze pvc-vloer en meubels. Alles is vakkundig geleverd en gelegd én ze denken met je mee over de juiste inrichting. We komen er zeker nog eens terug."

Bart, Uden

"Wij hebben 90m2 tegelvloer vervangen door PVC vloer. Wij kregen in de winkel goed advies, mochten de stalen mee naar huis nemen om het daar te beoordelen. Het inmeten, egaliseren en leggen werd gedaan door vakbekwaam, behulpzaam en aardig personeel. Het eindresultaat is schitterend geworden! Een hele metamorfose!"

Kees, Oss

"Gedegen advies ontvangen bij de aanschaf van een relaxfauiteul. De stoel voldoet na levering aan alle eisen en is perfect op maat."

Corine, Nijmegen

"Inmiddels enkele maanden in het bezit van een Avek bed. De door Ad Bouw gegeven adviezen sluiten naadloos aan op onze verwachtingen; heerlijk slapen dus! "

Norbert, Boekel

"Mooie winkel met een keur aan kwaliteitsmeubilair. Er wordt veel tijd genomen voor advies en meer. De levering zoals beloofd op tijd en alles perfect uit de verpakking (wordt meegenomen) gehaald en geplaatst. De helaas noodzakelijke service (fabrieksfoutje) was perfect. Niet de eerste aankoop bij Ad Bouw en zeker ook niet de laatste."

Ed

"Fijne klantbenadering, goede uitleg en prettig behandeld. Vloer is mooi gelegd."

Ger, Berghem

"Zijn heel tevreden over hoe we zijn geholpen/geadviseerd. Geheel naar wens en verwachting."

Hans, Veghel

"Goede afspraken die ook worden nagekomen. Fijne ontvangst en geen no-nonsense verhalen, eerlijk advies met een eerlijke prijs. Goede nazorg, die telefonisch plaats heeft gevonden. Top bedrijf!"

Jan, Oirschot

"Heel goed geholpen in de winkel, er werd niets opgedwongen. Ook de opgegeven levertijd klopte precies, het leveren en plaatsen werd ook met beleid gedaan. Met andere woorden een prima zaak."

Hans

"We zijn geweldig goed geholpen in de winkel. Het juiste advies, er was tijd voor ons als klant. Na de bestelling werd er nog gebeld door Ad dat er korting zit op het product in een bepaalde periode. Echt een klantvriendelijk bedrijf blijkt hier wel weer uit! Verder ook hele goede mannen die de vloer legde."

Paul, Gemert

Binnenkijken bij

Ingericht door Ad Bouw

Interieuradvies

Bij Ad Bouw Wonen + Slapen zijn we ervan overtuigd dat thuis de fijnste plek op aarde is. Het is de plek waar je helemaal jezelf kunt zijn en waar je je omringt met de spullen waar je van houdt. Wij helpen je graag bij het creëren van jouw ideale thuis.

Bettina

Interieuradviseuse

Wil je niets missen...

Laat je inspireren met de nieuwste collecties, laatste woontrends en verrassende acties. We brengen je als eerste op de hoogte.