De perfecte bank moet passen bij je leefsituatie. Dat weten wij als geen ander. Daarom hebben wij in onze collectie diverse zitbanken in verschillende stijlen.  Wat dacht je van een mooie bank die matcht bij je interieur en die ook nog eens de beste kwaliteit heeft en super comfortabel zit? Kom langs bij Ad Bouw in Uden en stel zelf je ideale bank samen.

De kwaliteit van Ad Bouw zie je met je ogen dicht

Wie denkt dat onze meubelen uit een fabriek komen, heeft helemaal gelijk. Maar wie denkt dat het lopende bandwerk is, vergist zich. Welkom in de wereld van Ad Bouw. We besteden veel aandacht aan collectievorming, aan oprechte kennismaking met u en aan goede verhoudingen met onze leveranciers. De reden waarom vele kiezen voor een nieuwe hoekbank van Ad Bouw. Dat zie je en dat voel je!

Impressie van de collectie zitbanken

Het fijne van feiten

Het fijne van feiten

De belangrijkste keuzes maak je met je hart. Bij Ad Bouw hopen we dat de keuze van jouw hart naar onze collectie gaat. Maar gelukkig zijn er ook rationele reden om voor Ad Bouw te kiezen:

  • We bieden je een complete wooncollectie van meubelen en accessoires.
  • Bij Ad Bouw zit je goed, doordat we al jarenlang al ons vakmanschap inzetten.
  • Een mix van de mooiste materialen zorgen voor die echte kwaliteit.
  • We leggen de lat hoog voor kwaliteit en uitstraling, maar zorgen altijd voor een aangename prijsstelling.

Kom naar Ad Bouw in Uden

Wij willen je graag helpen bij de zoektocht naar die heerlijke nieuwe hoekbank. Wij vertellen je in onze winkel graag alle mogelijkheden en laten je graag onze steeds wisselende collectie zien. Een collectie die we niet breed uitgemeten hebben in een webshop. Nee, gewoon gezellig in onze winkel in Uden. Voel je thuis!