Vinyl en Marmoleum | Grote collectie | Variatie in vloeren

Er is een vloer die alles heeft. Met vinyl ben je verzekerd van een tijdloze vloer die gemakkelijk schoon te maken is en een huiselijke en gezellige sfeer geeft.

Vinyl heeft vele mogelijkheden. Het is functioneel en heeft vele creatieve mogelijkheden. De grote variëteit in kleur en dessins, maar ook de sterke constructie maakt de vinylcollectie van Ad Bouw geschikt voor gebruik in elke woonruimte. Ad Bouw heeft onder andere het merk Novilon en Binnen in haar collectie.

Toepassingen
Een vinyl vloer is geschikt voor vloerverwarming, maar dit hangt af van de dikte. Des te dikker het vinyl hoe minder goed deze de warmte doorlaat. Met vloerverwarming is het wel altijd noodzakelijk om de vinyl te verlijmen op de vloer. Daarnaast is vinyl een 100% waterdichte vloer en is deze dus uitstekend geschikt voor op de badkamer.

Daarnaast hebben wij een ruim aanbod van ons huismerk Binnen. Hiermee bent u verzekerd van een goede kwaliteit voor aantrekkelijke prijzen.

Mogen we u alvast inspireren?

Bezoek showroom
In onze showroom in Uden vindt u een ruime collectie met vele verschillende dessins en kleuren. Wij staan graag voor u klaar met een vakkundig advies en uiteindelijk kunt u natuurlijk rekenen op een perfecte montage.