Grote collectie handgeknoopte Karpetten op maat gemaakt

Superzacht, comfortabel, geluiddempend… Maar ook een goede kwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs. Karpetten zijn bij Ad Bouw in vele soorten en maten, dessins en materialen te krijgen. Vloerkleden zijn goede sfeermakers in het interieur en brengen warmte en huiselijkheid.

Ontdek het assortiment
Voor de perfecte afwerking van uw interieur kiest u voor een karpet Ad Bouw.carpet invoegen

Wij hebben een ruime collectie karpetten in verschillende stijlen, smaken en sferen. Of u nu op zoek bent naar een hoogpolig karpet, handgeknoopt karpet van zuiver wol of karpet naar eigen ontwerp, voor in de woon- of slaapkamer, bij Ad Bouw in Uden slaagt u altijd.

De opkomst van harde vloeren in de jaren negentig, heeft de populariteit van karpetten een enorme impuls gegeven. Mensen vonden hun houten vloer of laminaatvloer stoer en eigentijds, maar zochten tegelijkertijd nog wel een
warme of kleurrijke decoratie voor die zelfde vloer; een item dat ook nog
eens fraai combineert met het meubel. Een karpet dus.

Op maat gemaakt
Laat uw eigen vloerkleed op maat maken. Kies één of meerder soorten en/of kleuren wol, het gewenste formaat (vierkant, rechthoekig of rond/ovaal) en wij maken er uw persoonlijk vloerkleed van. Een vloerkleed kan zelfs geheel naar uw ontwerp worden vervaardigd.

Bekijk collectie: