Bij Ad Bouw ontdekt u een groot assortiment PVC-vloeren, tapijt, vinyl en marmoleum. Daarnaast een grote collectie handgeknoopte carpetten uit Tibet, India & Nepal. Van hoogwaardige kwaliteit wol creëren wij voor u de allermooiste creaties naar uw eigen ontwerp. Ook zijn alle bekende merken tapijt in de collectie vertegenwoordigd.

Tapijt

Een ruime keuze uit Desso, Bonaparte, Interfloor, van Besouw, Binnen & Parade

Bekijk onze collectie

Vloerkleden & Karpetten

Bij Ad Bouw maken we je vloerkleed op maat van tapijt of kies uit het assortiment Karpetten.

Bekijk onze collectie

Vinyl & Marmoleum

Vinyl vloeren zijn nog steeds populair, isoleren goed en bovenal is een vinylvloer gemakkelijk schoon te maken.

Bekijk onze collectie

Tapijt: 'n gezond alternatief

Anders dan velen denken, is de lucht bij een zachte vloerbedekking schoner dan bij een harde vloer. Terwijl bij harde vloeren fijne stofdeeltjes met iedere beweging en luchtstroom opnieuw opdwarrelen, is zachte vloerbedekking in staat om deze fijne deeltjes uit de lucht te filteren en vast te houden.
Bekijk de mogelijkheden
Vinyl: fijn thuiskomen!

Vinyl: fijn thuiskomen!

PVC-vloeren: Krachtpatser met een zacht kantje

De pvc vloer groeit snel in populariteit. En dat is niet zo vreemd, want deze houtvrije parketvloer heeft dan ook veel te bieden: hij is sterk, duurzaam, eenvoudig in onderhoud, stabiel en stil. Een voetbalelftal over de vloer, werken aan huis of een roedel honden te logeren? Een PVC vloer kan werkelijk alles aan.
Bekijk de mogelijkheden
Welkom bij Ad Bouw in Uden

Welkom bij Ad Bouw in Uden

Wilt u graag langskomen voor persoonlijk advies bij het inrichten van uw woning? Bij Ad Bouw ontdekt u een groot assortiment PVC-vloeren, tapijt, vinyl en marmoleum. Alle bekende merken zijn vertegenwoordigd.
De winkel bezoeken