Wij helpen u bij het samenstellen van uw nieuwe relaxstoel. Graag laten we u zien wat er allemaal mogelijk is. U bepaalt daarna zelf van welke opties u graag gebruik maakt. Hierdoor kunt u optimaal ontspannen en stel je zelf je ideale stoel samen. Op deze pagina ontdekt u ons stappenplan voor lekker en gezond zitten.

Advies op maat

Wij zijn bezeten van lekker zitten. We weten als geen ander hoe ontspannend een heerlijke relaxstoel kan zijn. Daarom geven wij je een eerlijk advies op maat. We luisteren naar je wensen en bespreken mogelijke gezondheidsproblemen. Waarvoor gaat u de stoel gebruiken? Om lekker te zitten of echt te relaxen? We laten je alle modellen en mogelijkheden zien en je kunt in alle rust proefzitten.
Meten is weten

Meten is weten

Nadat uw wensen zijn besproken gaan we aan de slag. We vinden gezond zitten belangrijk en kijken daarom ook of de stoel ergonomisch bij u past. In sommige gevallen komt daar zelfs een meetlint aan te pas. Nadat de juiste afmeting voor uw houding bekend is, kunnen we verder met de volgende stappen.

De relaxfuncties samenstellen

We bieden je ruime relaxfuncties. Zo kun je kiezen uit een handverstelbare stoel, een stoel met motoren en zelfs met een sta op functie. Daarnaast bieden we luxe opties zoals stoelverwarming, een elektrisch bedienbare neksteun en een accu. En tot slot bieden we je een grote keuze aan stof- en lederkleuren.
Aan de slag

Aan de slag

U heeft uw keuze gemaakt? Echte vakmensen gaan aan de slag met uw nieuwe stoel. We hechten veel waarde aan kwaliteit, daarom gebruiken we enkel de beste materialen voor uw nieuwe stoel. Zodat u jarenlang verzekerd bent van perfect zitcomfort. Nog even geduld het ultieme relaxgevoel gaat bijna beginnen.

Heerlijk thuis relaxen

Eindelijk is daar dan die ochtend waar u naar heeft uitgekeken: vandaag wordt uw nieuwe stoel geleverd. We bezorgen de stoel bij je thuis, nemen vanzelfsprekend al het verpakkingsmateriaal mee en installeren de stoel in uw woonkamer. We leggen vervolgens nog even uit hoe alles ook alweer precies werkte en geven onderhoudinstructies. En dan kan het echte relaxen gaan beginnen…

En hadden we dit u ook al verteld?

Zoveel smaken, zoveel kleuren
Ad Bouw wil dat iedereen een stoel kiest die lekker zit. Maar ook die mooi staat bij je thuis. Dat kan alleen met een stoel die precies voor jou op maat wordt gemaakt. Omdat smaken verschillen hebben we een enorme variëteit aan lederkleuren en stofkleuren. Zodat jij straks relaxed in de stoel die bij jou en je interieur past.

Je voelt je direct thuis bij Ad Bouw
In een ongedwongen sfeer maak je kennis met alle mogelijkheden op het gebied van zitcomfort. Onder het genot van een kopje koffie nemen we alle tijd voor je om je te laten ervaren wat topcomfort en maatwerk voor je betekenen. Relaxen in een stoel van Ad Bouw: je voelt het meteen.

.Alleen het beste is goed genoeg
Als het om lekker zitten gaat, is alleen het beste goed genoeg. Duurzame materialen, rijke lederkwaliteiten en het beste vormschuim, ze zijn de basis van iedere stoel. Dat is een bewuste keuze. Hierdoor kunnen we het comfort van al onze relaxstoelen garanderen en altijd met vakmanschap gemaakt.

Kom ook onze relaxstoelen uitproberen

Kom ook onze relaxstoelen uitproberen

Kom langs in Uden en krijg een persoonlijk advies van een van onze professionele zitadviseurs! Wij kunnen al uw vragen beantwoorden en vertellen u graag alles over de mogelijkheden.
Onze winkel bezoeken