U zoekt een comfortabele electrisch verstelbare relaxstoel? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Bij Ad Bouw hebben we een gevarieerde collectie in diverse stijlen. U kiest uw type bekleding, de voet, de afmeting en het zitcomfort. Wij doen de rest. Aangenaam zitten: dat begint bij Ad Bouw uw relaxstoelspecialist in Uden.

Time to Relax

Bij Ad Bouw in Uden begrijpen we dat u alles uit het leven wilt halen. Werken, zorgen, sporten, reizen en ontspannen. Een actief leven is genieten zolang je je batterij regelmatig oplaadt. Ga lekker zitten en zet je zelf in de relaxstand. Echt even niets, een moment offline. Voel nieuwe energie opkomen. Dat is de kunst van relaxen. Ad Bouw helpt u daarbij. Altijd.
Electrisch verstelbare relaxstoelen

Electrisch verstelbare relaxstoelen

U kunt uw verstelbare relaxstoel naar uw eigen wensen aanpassen. In 5 stappen uw ideale stoel:

  1. Kies uw favoriete model
  2. Kies de gewenste functionaliteiten
  3. Bepaal eventueel de gewenste zithoogte en zitdiepte
  4. Kies de gewenste bekleding
  5. Kies uw voet

Kies voor kwaliteit en comfort

Wij bieden u 5 jaar volledige garantie. Dat betekent 5 jaar volledige garantie op vlekken, 5 jaar volledige garantie op constructieproblemen en 5 jaar professionele ondersteuning bij welk probleem dan ook. Dat biedt u zekerheid en rust. Rust die u kunt gebruiken om heerlijk te relaxen…..

Zoveel smaken, zoveel kleuren
Ad Bouw wil dat iedereen een stoel kiest die lekker zit. Maar ook die mooi staat bij je thuis. Dat kan alleen met een stoel die precies voor jou op maat wordt gemaakt. Omdat smaken verschillen hebben we een enorme variëteit aan lederkleuren en stofkleuren. Zodat jij straks relaxed in de stoel die bij jou en je interieur past.

Je voelt je direct thuis bij Ad Bouw
In een ongedwongen sfeer maak je kennis met alle mogelijkheden op het gebied van zitcomfort. Onder het genot van een kopje koffie nemen we alle tijd om je zelf te laten ervaren wat topcomfort en maatwerk voor je betekenen. Een stoel van Ad Bouw, je voelt het meteen.

.Alleen het beste is goed genoeg
Als het om lekker zitten gaat, is alleen het beste goed genoeg. Duurzame materialen, rijke lederkwaliteiten en het beste vormschuim, ze zijn de basis van iedere stoel. Dat is een bewuste keuze. Hierdoor kunnen we het comfort van al onze relaxstoelen garanderen. Ambachtelijk en met vakmanschap gemaakt.

Een greep uit ons ruime assortiment relaxstoelen

De koffie staat voor u klaar.

De koffie staat voor u klaar.

Wilt u meer informatie of nieuwsgierig geworden en gewoon eens lekker proefzitten? Kom dan naar onze showroom in Uden. Daar vindt u een ruim aanbod relaxstoelen. Wij vertellen, demonstreren en luisteren; zodat u uiteindelijk lekker zit.
Onze winkel bezoeken