Jaloezie en plissé in één

De op maat gemaakte lamellen van de vlinderjaloezie bestaan uit dubbel gevouwen banen stof met de vouw aan de interieurzijde met een breedte van 55 mm.
De lamellen van de vlinderjaloezie kunnen zich uitvouwen, waardoor de uiteinden van de lamellen elkaar raken. Zo oogt de vlinderjaloezie als een plissé. Zijn ze niet uitgevouwen, dan oogt de vlinderjaloezie als een houten jaloezie.

Eenvoudige bediening
De vlinderjaloezieën van Binnen® zijn eenvoudig te bedienen. Met een optrekkoord of ketting trek je de vlinderjaloezie op of laat je hem neer. Met het tuimelkoord kantel je de lamellen open, halfopen of dicht. Zo bepaal je zelf de gewenste lichtinval en privacy.

Mooie stoffen
De Binnen® vlinderjaloezieën zijn verkrijgbaar in 18 mooie kleuren. Kies uit verschillende tinten wit, beige, grijs, bruin en zwart en vind de perfecte kleur voor jouw interieur. Kijk voor inspiratie ook hieronder voor sfeerimpressies.

Ga je voor een stoere, hippe uitstraling? Kies dan voor vlinderjaloezieën in een lederrlook.

Maatwerk
Perfect passende raamdecoratie maakt je interieur helemaal af. Alle raamdecoratie van Binnen® wordt precies op maat gemaakt, met oog voor detail. Zo ook de vlinderjaloezieën. Wil je meer informatie over de vlinderjaloezieën van Binnen®?
Kom dan langs in de raamdecoratie-studio van Ad Bouw in Uden. We geven een goed en eerlijk advies voor jouw raamsituatie.

Impressie van de mogelijkheden: