Rolgordijnen voor elk interieur

De meest uitgebreide collectie hoogwaardige rolgordijnen met oplossingen voor ieder raam. Stijlvolle functionaliteit, klassieke en moderne dessins, prachtige kleuren en unieke decoratieve opties voor elk interieur. U kunt kiezen voor optimale verduistering of juist transparantie en prachtig gefilterd daglicht met o.a. Luxaflex & Binnen rolgordijnen. 

Rolgordijnen voor elk interieur
Stijlvol praktisch, en bovendien geschikt voor vrijwel alle ruimtes en ramen. Rolgordijnen zijn al jarenlang favoriet. Of het nu gaat om kleine of grote ramen, dakramen of draai-kiepramen, oude boerderijen of nieuwbouwwoningen, rustgevende slaapkamers of juist gezellige woonkamers. Een rolgordijn is altijd mooi en functioneel.

Verduisterend of lichtdoorlatend
De collectie rolgordijnen biedt meer dan 200 kleuren in verduisterende stoffen en lichtdoorlatende stoffen. Kies een verduisterende stof in de slaapkamer voor een goede nachtrust of ga voor een lichtdoorlatende stof in de woonkamer, voor een sfeervolle lichtinval en voldoende privacy. Ook voor keukens en badkamers zijn er speciale vochtbestendige stoffen verkrijgbaar.

Je eigen stijl
Geef je interieur een persoonlijke finishing touch en maak je rolgordijn compleet met onze verschillende mogelijkheden in afwerking. Kies bijvoorbeeld voor een bijpassend of contrasterend stiksel of maak je rolgordijn compleet met een houten onderlat.

Dakramen
De op maat gemaakte rolgordijnen van Luxaflex en Binnen zijn ook geschikt voor een dakraam. Bevindt het dakraam zich in een slaapkamer en wil je profiteren van een goede nachtrust? Kies dan voor een verduisterende stof. Doordat de stof aan alle kanten ingesloten zit worden lichtkieren voorkomen.

Elektrische bediening
Voor extra bedieningsgemak en rolgordijnen op moeilijk bereikbare plaatsen is onze elektrische bediening een uitkomst.

Laat je inspireren!
Laat je verrassen wat er allemaal mogelijk is met rolgordijnen! Van strakke, moderne toepassingen tot kleurrijke en in het oog springende uitvoeringen. In de showroom kunnen wij u nog veel meer mogelijkheden laten zien.

Een impressie van de mogelijkheden:

 

Luxaflex

Luxaflex

Luxaflex

Luxaflex

Luxaflex