Subtiele controle van warmte en licht

DUETTE ® shades of Dupligordijnen hebben, anders dan plissés, twee stoflagen. Het voordeel hiervan is dat koorden en koordgaatjes niet zichtbaar zijn. Een DUETTE ® shades is zeer geschikt voor bijzondere raamvormen. Van ronde ramen tot serres: een DUETTE ® shades biedt de perfecte oplossing.

Stoffen
DUETTE ® shades zijn er in vele kleuren en met verschillende transparanties, van transparante tot verduisterende stoffen. Ze zijn verkrijgbaar met een plooibreedte van 25 mm, 32 mm of 64 mm. Een plooibreedte van 25 mm geeft het dupligordijn een meer verfijnde uitstraling, een bredere plooi creëert een stoer effect.

Vrij pakket
Kies voor de uitvoering vrij pakket om je DUETTE ® shades zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven te bedienen. Zo kun je gemakkelijk de mate van lichtinval bepalen en verminder je inkijk. Dit noemen we Bottum-Up/Top-Down

Twee in-één model
Combineer een verduisterende en lichtdoorlatende stof en geniet overdag van een natuurlijke lichtinval en ’s avonds van complete verduistering. Ideaal voor de slaapkamer!

Bedieningsgemak
DUETTE ® shades zijn verkrijgbaar met verschillende bedieningen: je kunt kiezen voor een optrekkoord, bedieningsgreep, comfortkoord en eindlooskoord. Het comfortkoord werkt met een comfortabel intrekbaar koordmechanisme. Het eindlooskoord is extra geschikt voor grote stofoppervlaktes. Daarnaast kun je je dupligordijn ook electrisch bedienen.

Energiebesparing
Een leuke bijkomstigheid: met een DUETTE ® shades bespaar je op je energiekosten. Door de honingraatstructuur van het dupligordijn ontstaat er stilstaande lucht. Dit heeft een isolerende werking. Door je DUETTE ® shades dicht te laten, houd je in de winter de kou buiten, en houd je het ’s zomers koel in huis.

Maatwerk
Alle DUETTE ® shades van Luxaflex en Dupligordijnen van Binnen® worden voor jou op maat gemaakt. Wil je meer informatie over de DUETTE ® shades of andere raamdecoratie van Luxaflex of Binnen®? Kom dan naar onze winkel voor vakkundig advies.

Impressie van de mogelijkheden: