Bent u op zoek naar een nieuwe kast, wandkast of dressoir voor in uw woonkamer? Bij Ad Bouw heeft u hierin een ruime keuze! Of u nu op zoek bent naar een moderne, klassieke, eigentijdse of een op maat gemaakte kast, wandkast of dressoir. U vindt het in ons assortiment. Gemaakt van eiken, kersen, noten en hoogglans wit, aan u de keuze. Alles in verschillende afmetingen en materiaalsoorten.

Kasten

Bent u op zoek naar een nieuwe kast voor in uw woonkamer? Bij Ad Bouw heeft u een ruime keuze aan kasten.

Bekijk onze collectie

Wandkasten

Bij Ad Bouw kunt u uw gehele kast naar uw smaak, afmeting, kleur en materiaalsoort samenstellen.

Bekijk onze collectie

TV-kasten

Bent u op zoek naar een nieuwe tv-kast voor in uw woonkamer? Bij Ad Bouw heeft u een ruime keuze aan tv-kasten. Alle kasten zijn er in verschillende afmetingen en materiaalsoorten.

Bekijk onze collectie

Geheel naar uwmaat en smaak

Niets is zo persoonlijk als lekker zitten, iedereen heeft namelijk zijn eigen favoriete houding. Kies daarom maatwerk voor uw ideale zit. Lekker zitten begint bij Ad Bouw met een persoonlijk en eerlijk advies.

Of u nu groot of klein bent, wij zorgen ervoor dat de door u gekozen bank, fauteuil of hoekbank perfect aansluit bij uw wensen. Daarnaast heeft u keuze uit een enorme stof- en ledercollectie en kunnen alle zitmeubelen in diverse afmetingen, uitvoeringen en kwaliteiten geleverd worden.

Interieuradvies

Interieuradvies

Wilt u graag langskomen voor persoonlijk advies bij het inrichten van uw woning? Wij nemen graag de tijd om u goed te adviseren, eventueel ook buiten de reguliere openingstijden. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op via 0413 – 25 69 16
Neem contact