In de collectie van Ad Bouw vind je eettafels van de hoogste kwaliteit in alle smaken. Van een mooie eikenhouten eettafel die tegen een stootje kan tot  eettafels uitgevoerd met een betonnen blad. We hebben diverse soorten in alle vormen, afmetingen en kleuren. Is je eethoek wat kleiner? Kies dan voor een ronde eettafel, daar bespaar je namelijk veel ruimte mee. Oja, en we hebben er ook hele mooie eetkamerstoelen bij!

In alle soorten, maten, kleuren en afwerkingen

Twijfel je tussen die grote houten eettafel of een ronde? Of weet je nog niet zeker of je een robuuste eiken of liever een betonnen tafel in je woonkamer wilt hebben? Wij hebben alle soorten tafels, voor elke stijl en voor elk budget. En daarnaast helpen we bij het maken van de juiste keuze. Bekijk onze uitgebreide collectie en maak van je huis een thuis.

’n greep uit de steeds wisselende collectie:

Interieuradvies

Interieuradvies

Wilt u graag langskomen voor persoonlijk advies bij de keuze van een nieuwe tafel? Wij nemen graag de tijd om u goed te adviseren, eventueel ook buiten de reguliere openingstijden. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op via 0413 – 25 69 16
Neem contact met ons op