Een comfortstoel is een trendy relaxstoel die u helemaal aan uw wensen aanpast. De fauteuil kunt u namelijk bijna helemaal zelf samenstellen. Zo kunt u de comfortstoelen bekleden met verschillende stof- of leersoorten, is de zitschaal uitvoerbaar in verschillende houtsoorten en is de rugleuning traploos verstelbaar dankzij een fraai weggewerkte hendel in de armleuning. Hiermee verstelt u de rugleuning in elke gewenste relaxpositie. Voor een optimaal comfort kunt u ook kiezen voor de bijpassende hocker.

Kom tot rust in een van onze luxe Design comfortstoelen:

Wij geven een eerlijk advies
Iedereen is anders. Daarom geven wij u een persoonlijk maatadvies. Afhankelijk van uw wensen stellen we samen de ideale relaxstoel samen. Want echt comfort volgt uit de perfecte ondersteuning. Daarnaast bieden wij u 5 jaar volledige garantie op uw nieuwe stoel. Dat is pas echt relaxed genieten.
Kom naar de winkel

Gezond zitten is belangrijk
We zijn al bijna 25 jaar specialist in relaxstoelen. We weten waar we op moeten letten door jarenlange ervaring. Onze collectie is zo samengesteld dat we aan al uw relaxwensen kunnen voldoen. U kunt kiezen uit handverstelbare en electrische relaxstoelen, wij zorgen ervoor dat u weer comfortabel zit.
Kom naar de winkel

Wij maken uw stoel op maat
Bij Ad Bouw in Uden kunnen wij uw relaxstoel op maat maken. Kies uit verschillende modellen uw favoriete stoel. Samen bepalen we uw ideale afmeting en heb je keuze uit diverse stof- en lederkleuren. Daarnaast bieden we diverse opties om uw zitcomfort compleet te maken.
Naar op maat gemaakt

Best-seller Comfortstoel Stockholm

Best-seller Comfortstoel Stockholm

  • Relaxen was nog nooit zo ontspannen door de traploze verstelbare rugleuning
  • De bekleding is verkrijgbaar in diverse leer- en stofsoorten en de schaal in verschillende soorten hout
  • Kies voor extra comfort ook voor de bijpassende poef

Al leverbaar vanaf € 1579,-

De stoel in het echt uitproberen?

Comfortstoel Helsingborg

De luxe design fauteuil Uppsala is ideaal om even in te ontspannen na een drukke werkdag. De fauteuil is niet alleen ontzettend comfortabel, maar oogt ook nog eens prachtig! Dit laatste kunt u deels zelf bepalen. U kunt namelijk kiezen uit verschillende stof- en leersoorten, kleuren en onderstellen. Hiermee stemt u de fauteuil op de rest van uw interieur af!

Wanneer u van optimaal comfort wilt genieten, is er een bijpassende voetenbank verkrijgbaar!

De stoel in het echt uitproberen?

Comfortstoel Uppsala

Comfortstoel Uppsala

Comfort stoel Uppsala is het zusje van onze topper Stockholm. Echter is deze stoel zijn geheel gestoffeerd in stof of leder. Het zitcomfort is exact hetzelfde:

  • Traploze verstelbare rugleuning
  • Bekleding is verkrijgbaar in diverse leer- en stofsoorten
  • Kies voor de bijpassende poef

Al leverbaar vanaf € 1579,-

De stoel in het echt uitproberen?

Goed en gezond zitten: Hoe zit het eigenlijk?

Een verkeerde zithouding is vaak een belangrijke oorzaak van rugklachten. Je lichaam heeft tijdens het zitten de juiste ondersteuning nodig. Als je lichaam niet goed wordt ondersteund, dan ga je vaak hangen in je stoel of scheef zitten met als gevolg vermoeide nek- en rugspieren.
Wij geven eerlijk advies

Wij geven eerlijk advies

Echt comfort volgt uit perfecte ondersteuning. Elk mens is anders qua lichaamsbouw, lengte en gewicht. Dat betekent dat een relaxstoel voor iedereen aan andere voorwaarden moet voldoen. Samen bepalen we nauwgezet de ideale zitbreedte, hoogte en diepte.
Kom langs in onze relaxstudio