Grote collectie tapijt en altijd vakkundig gelegd

Het voelt lekker zacht en warm onder uw voeten en het werkt geluiddempend. Tapijt is in alle kleuren denkbaar! Vindt het tapijt dat bij uw woonsituatie past bij Ad Bouw in Uden.

De voordelen van tapijt.
Is uw vloer geluiddempend, akoestiek verbeterend, warmte-isolerend, behaaglijk, comfortabel, energiezuinig, zacht, sfeervol, decoratief, modieus, in vele soorten, kleuren en dessins leverbaar, veilig, slijtvast, warm, eenvoudig in onderhoud en schoon? Wilt u dit allemaal? Kies dan voor tapijt. Tapijt heeft dit allemaal! Ad Bouw is de specialist op  het gebied van tapijt. Bezoek de showroom en vindt het uitgebreide assortiment tapijt van merken als Bonaparte, Desso, Parada, Interfloor en Dersimo.

Woontip! In tegenstelling tot wat men altijd dacht, zorgt zachte vloerbedekking voor een schonere lucht, vergeleken met een harde vloer. Dat betekent frisse en dus gezondere lucht in uw huis.

Trap bekleden
Een trap vormt vaak de – voor mensen van buiten eerst zichtbare – spil van uw huis en de entree naar boven. Voor veel mensen staat een traploper bovenaan het verlanglijstje. Want met een stijlvolle traploper onderstreept u de authentieke sfeer van uw huis en versterkt u de monumentale uitstraling die sommige trappen van zichzelf hebben. Maar ook een compleet gestoffeerde trap wordt vaak gekozen. Geluidsoverlast is minimaal met een comfortabel voelend én dempend tapijt. En bovendien wordt u schilderwerk goed beschermd.

Wat u ook op uw trap wilt, Ad Bouw in Uden zorgt voor maatwerk en een perfecte afwerking, uw huis wint blijvend aan wooncomfort en allure met de juiste trapbekleding.

Bezoek showroom
In onze showroom in Uden vindt u een ruime collectie tapijt van verschillende merken. Bezoek Ad Bouw vandaag en ontdek zelf de grote collectie.

  • Vakkundig gelegd

Vakkundig gelegd

Uw nieuwe vloer vakkundig gelegd door eigen vakmensen. Benieuwd hoe?

lees meer
  • Interieuradvies

Interieuradvies

Wat is er mogelijk? Wat past bij mijn interieur? En welke kleuren? Vraag om vrijblijvend advies!  

lees meer