Een boxspringmatras gaat altijd in combinatie met een topper. De matrastopper bepaalt wat je fijn vindt liggen (ligcomfort) en de boxspringmatras bepaalt wat goed voor je is (ergonomie). Een topper kan ook in combinatie met een pocketveermatras.

Matrastopper als veelzijdige oplossing
Door een tweepersoons topper bovenop 2 losse eenpersoonsmatrassen te leggen heb je geen last meer van de geul tussen de 2 onderliggende matrassen. Daarnaast ontlast een topdekmatras de onderliggende matrassen, waardoor deze langer meegaan.

Iedere dag een fris bed
Toppers bestaan uit verschillende hoogwaardige materialen, die ademend en ventilerend zijn.

Voordelen van een topper:

  • Je ontlast de onderliggende matras, waardoor deze langer meegaat.
  • Een topmatras is lichter en makkelijker te keren.
  • Met een tweepersoons topmatras bovenop 2 eenpersoonsmatrassen in een tweepersoonsbed heb je geen last meer van de kier tussen de 2 onderliggende matrassen.
  • Een tijk van een topmatras is veel kleiner en past beter in de wasmachine dan die van een gewone matras. Lees meer over het onderhoud van je matras.

Welke verschillende toppers zijn er?

Bij Ad Bouw heb je de keuze uit een aantal verschillende toppers:

Optifoam HR-topper
Hoog elastisch schuim –ook wel koudschuim genoemd –  bevat miljoenen microscopisch kleine cellen, waardoor het op een spons lijkt. Dit zorgt voor een goede verluchting en een optimale vochtafvoer. Koudschuim heeft betere comfort-eigenschappen dan het traditionele polyetherschuim

Pocket-topper
Extra kleine veertjes die bovenop de kern van tonvormige veren nóg meer flexibiliteit geven. Ieder lichaamsdeel wordt zo afzonderlijk ondersteunt.

Climalatex-topper
Is van nature veerkrachtig en biedt daardoor goede ondersteuning. Doordat latex relatief warm is en minder goed ventileert, is het uitermate geschikt voor mensen die het ’s nachts koud hebben.

Talalay natuurlatex-topper
Als je “gewoon” latex vergelijk met Talalay latex dan is Talalay latex koeler en ventileert het beter. Ook gaat Talalay latex een stuk langer mee omdat het niet of nauwelijks kuilvorming krijgt.  Talalay latex is een stuk koeler door de open celstructuur waardoor het veel beter ventileert.

Coolrest-topper
Het is mogelijk om je topper aan een zijde te voorzien van een Coolrest-uitvoering. Hierdoor ervaar je in de zomer een veel koeler bedklimaat.
Kom het zelf ervaren in de winkel!

Prijzen

Je hebt bij Ad Bouw al een nieuwe HR-toppper vanaf 295 euro (180x200cm)
Kom naar de winkel en wij vertellen je graag alles over topmatrassen.

Uitvoering en maatvoering

Iedere topmatras is in elke gewenste maatvoering te leveren, zoals:

  • Tweepersoons topper uit één gedeelte, bijvoorbeeld 180×200 cm
  • Eenpersoons topper, bijvoorbeeld 90×200 cm of 80×200 cm
  • Tweepersoons topper uit één gedeelte, met een split. Beter bekend als een split-topper voor een verstelbare boxspring of matras