Iedere dag opgewekt en vol energie je bed uitstappen; kom maar op met die nieuwe dag! Laat het zeven dagen per week zondag zijn met je nieuwe boxspring van Sunday. Topkwaliteit boxsprings met perfecte ondersteuning, ligcomfort en gezonde ventilatie, die je iedere dag het gevoel geven dat je urenlang hebt uitgeslapen. Sunday is goed voor je lijf én voor je portemonnee. Want van de lekker relaxte prijzen hoef je sowieso niet wakker te liggen.

Sunday 1200

Sunday 1200

Deze moderne boxspring bestaat uit een pocketgeveerde box én pocketveermatras met maar liefst 7 comfortzones. Het strakke, verfijnde design met vaste poot is tijdloos en creëert een zwevende look. Met deze boxspring geniet je jarenlang van een optimale nachtrust en heerlijke luxe in je slaapkamer. En dat voor een betaalbare prijs. Kom maar op met die nieuwe dag! Kies uit diverse toppers en creëer jouw ideale boxspring.

Vlak van € 2.195,- voor € 1.695,-

Sunday 1400

Sunday 1400

Deze eigentijdse boxspring bestaat uit pocketgeveerde boxen met daarbovenop een pocketveermatras met maar liefst 7 comfortzones. De dunne poot sluit naadloos aan bij het verfijnde design. De box is iets dikker en zorgt voor perfecte ondersteuning en ligcomfort. Sunday is goed voor je lijf én voor je portemonnee. Rise and shine! Kies uit diverse toppers en creëer jouw ideale boxspring.

Vlak van € 2.195,- voor € 1.695,-

Exclusieve Topper upgrade

Exclusieve Topper upgrade

Platinum

De hoes van deze topper is gemaakt van een mix van katoen en zijde. Het ademende vermogen van katoen zorgt voor een optimale ventilatie en door de isolerende en regulerende eigenschappen van zijde past de topper zich aan naar jouw lichaamstemperatuur. Hierdoor voelt de topper zacht en koel in de zomer, maar heerlijk warm in de winter. Zo geniet je gegarandeerd van vele frisse en comfortabele nachten. De Platinum topper is leverbaar met diverse kernen: koudschuim, Vita-Talalay, Pulse of watergel.

Kom proefliggen in onze Slaapstudio