Een boxspring van Serta is een boxspring op maat: tailor made en volgens uw wensen opgebouwd. Met een boxspring geeft u gemakkelijk een persoonlijke touch aan uw slaapkamer. Slapen op een boxspring van Serta is een belevenis. Een op maat gemaakte ervaring die past bij de individuele eisen en wensen van elke slaper.

Boxspring Classico van Serta

Een klassiek bed in een modern jasje. Gemaakt om de kroon te zijn op elke slaapkamer. De combinatie van uw favoriete stof en een super strak en recht hoofdbord geeft dit bed een heel eigen look: een warme uitstraling maar toch een trendy keuze dankzij het gekleurde biesje, in vele kleuren en stoffen beschikbaar om de persoonlijke identiteit gestalte te geven.

Zoals getoond geheel compleet al leverbaar vanaf 2.799 euro

Boxspring Ligne van Serta

Boxspring Ligne van Serta

De Linge is stoer en straalt rust uit. Het heeft een mooie zachte afwerking en is een kameleon in elke slaapkamer maar verliest niet zijn stijl. Door de horizontale lijn geeft het een ultiem zen gevoel en bent u verzekerd van een goeie nachtrust

Zoals getoond geheel compleet al leverbaar vanaf 2.999 euro

Boxspring Magnifique van Serta

Een prachtig bed met een strakke look. De diagonale belijning in het licht gecapitonneerde hoofdbord zorgt voor een stoere uitstraling. En toch luchtig en tijdloos, een tikje Scandinavisch, dankzij de natuurlijke linnen stof. Voor echt koninklijk slapen!

Zoals getoond geheel compleet al leverbaar vanaf 3.549 euro

Wie kiest voor Serta kiest voor comfort en luxe en haalt het ultieme hotelgevoel in huis.

Wie kiest voor Serta kiest voor comfort en luxe en haalt het ultieme hotelgevoel in huis.

In de slaapbranche is dit van oorsprong Amerikaanse merk, dat in Europa produceert, een opvallende verschijning. De meest toonaangevende hotels ter wereld kiezen al decennialang bewust voor het comfort en de uitstraling van Serta.

Wij hebben ruim tachtig jaar ervaring in het ontwikkelen en fabriceren van innovatieve slaapsystemen met een lange levensduur. Het gebruik van duurzame materialen staat garant voor kwaliteit, met aandacht voor mens en milieu. De hoogwaardige afwerking zorgt voor een complete en luxe uitstraling en is Serta op het moment een van de grootste merken ter wereld op het gebied van matrassen en boxsprings.

Kom zelf proefliggen op een Serta

Kom zelf proefliggen op een Serta

De enige echte hotel belevenis van Serta ervaar je op onze boxsprings.
Deze week nog een nieuw bed? Alle Limited modellen zijn direct uit voorraad leverbaar in diverse kleuren en maten.

Kom proefliggen in onze Serta Slaapstudio