Norma is al sinds 1884 een toonaangevend merk. Ze maken en leveren kwalitatief uitstekende boxsprings en matrassen voor een aantrekkelijke prijs. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hoog in ons vaandel. Het ontwerpen van de producten vindt volledig in eigen huis plaats en bij Ad Bouw in Uden kunt u uw eigen Norma-boxspring helemaal zelf samenstellen.

Speciale Jubileum aanbieding

Speciale Jubileum aanbieding

Een complete boxspring met hoogwaardige Norma kwaliteit. Uitgerust met originele Combispring® matrassen, latex split-topper en luxe achterwand. De Norma Timeless Jubileum boxspring is leverbaar in diverse lengte- en breedtematen. Vanaf 1699 euro!
Meer over Timeless Jubileum

Luxueuze Timeless Boxspring

Luxueuze Timeless Boxspring

Een Norma klassieker. In de ruime keuze hoogwaardige, rijke stoffen, de luxe achterwanden en extra afwerkingsdetails voel je direct het Nederlands vakmanschap. Deze Norma boxspring wordt geleverd met latex Combispring®-matrassen, latex split-topper, pocketvering boxsprings en is in diverse lengte- en breedtematen leverbaar. Vanaf 2099 euro!
Meer over Timeless Select

Jouw Norma stel je helemaal zelf samen!

Kies uit de verschillende, hoogwaardige meubelstoffen de stof en kleur van jouw wensen. Stem op deze manier de boxspring helemaal af op je slaapkamerstijl. Kies uit verschillende afmetingen in zowel de lengte en breedte de geschikte maat. De Norma Boxsprings zijn verkrijgbaar in zowel een vlakke als een elektrische uitvoering voor nóg meer slaapkamercomfort!
Kom naar de winkel