Norma is al sinds 1884 een toonaangevend merk. Norma maakt sinds jaar en dag kwalitatief uitstekende boxsprings en matrassen voor een aantrekkelijke prijs. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel. Het ontwerpen van de producten vindt volledig in eigen huis plaats omdat Norma zo optimaal kunnen inspelen op uw wensen en behoeftes. Zo kunnen zij u de garantie bieden dat uw Norma bed uitsluitend met de beste materialen wordt samengesteld, gebruikmakend van unieke technieken, zoals het combispring matras.

Daarom kies je voor Norma Boxsprings

  • Iedere Norma boxspring is ontwikkeld vanuit de gedachte dat lekker slapen de normaalste zaak van de wereld moet zijn…
  • Snelle levertijden
  • Sinds 1884 ervaring in goed slapen
  • Nederlands kwaliteitproduct
  • Uitvinders van het combispring matras

Wat maakt Norma bijzonder?

Norma staat al ruim 130 jaar lang voor hoog comfort, kwaliteit en betrouwbaarheid. In de lange bestaansgeschiedenis hebben de ontwerpers van Norma veel kennis en ervaring opgedaan. Dit resulteert in unieke producten en concepten die bijdragen aan een goede en verkwikkende nachtrust. De gehele collectie van Norma wordt in eigen fabriek ontworpen en gefabriceerd. Hierdoor worden de producten met de beste materialen samengesteld en wordt er altijd gebruik gemaakt van de unieke Norma technieken: technieken die samen met de vakkundige kennis van Norma’s enthousiaste medewerkers je een goede nachtrust garanderen. En dit voor zeer vriendelijke prijzen. Zo wordt lekker slapen de normaalste zaak van de wereld.

Collectie Timeless Jubileum

Norma Timeless Jubileum

Een exclusieve combispring waarmee je niet alleen stijl, maar ook een grandioos comfort in je slaapkamer haalt. De boxspring heeft een mooi afgewerkt en strak vormgegeven hoofdbord. In combinatie met de strakke lijnen en tijdloze pootjes komt boxspring Timeless Jubileum zo in iedere slaapkamer helemaal tot zijn recht.

Samenstelling Norma Timeless Jubileum

De boxspring kent een standaarduitvoering met de originele Combispring matrassen. Met deze matrassen ben je verzekerd van een optimaal ligcomfort. De matrassen zijn namelijk voorzien van 5 zones met een 7-slags veer waardoor jij geniet van de perfecte ondersteuning. Kies voor je matras een afdeklaag naar keuze zodat je het comfort afstemt op jouw persoonlijke wensen. Bovenop het matras ligt bij de standaarduitvoering een luxe latex topper van 8 cm om het ligcomfort helemaal af te maken! De topper heeft een luxe dubbeldoeks tijk. Indien gewenst kies je voor een afwerking met een Cool plus tijk aan één zijde. Deze tijk zorgt voor optimale ventilatie en afvoer van warmte

Jouw boxspring Timeless Jubileum stel je helemaal zelf samen!

Kies uit de verschillende, hoogwaardige meubelstoffen de stof en kleur van jouw wensen. Stem op deze manier de boxspring helemaal af op je slaapkamerstijl. Kies uit verschillende afmetingen in zowel de lengte en breedte de geschikte maat.

De Norma Timeless Jubileum is verkrijgbaar in zowel een vlakke als een elektrische uitvoering voor nóg meer slaapkamercomfort!


Collectie Timeless Select

Norma Timeless Select

Boxspringmodel Select van de Norma Timeless collectie is het luxe uitgevoerde model van de Timeless collectie. Hierdoor geniet jij iedere nacht van ongekend slaapcomfort. Slaapcomfort dat je normaal alleen in een superluxe hotel ervaart! Boxspring Timeless Select heeft een perfecte afwerking en dankt zijn uitstraling aan het luxueuze hoofdbord dat voorzien is van een kapnaad en knoop. Til nu ook jouw eigen slaapcomfort naar een hoger niveau met boxspring Norma Timeless Select.

Samenstelling Norma Timeless Select boxspring

We benoemden het al eerder: met boxspring Norma Timeless Select haal je een super luxe boxspringset in je slaapkamer. Bovenop de boxen met pocketvering interieur ligt op dit model standaard een Combispring matras voorzien van een latex afdekking. Met de 5-zones met een 7-slags veer geniet je van de perfecte ondersteuning. Het zeer comfortabele Plush latex topmatras maakt het ligcomfort helemaal af en voelt dan ook zeer aangenaam.

Jouw boxspring Timeless Select stel je helemaal zelf samen!

Kies voor jouw persoonlijke variant van boxspring Timeless Select uit 7 verschillende, hoogwaardige meubelstoffen een stof(kleur) die helemaal past in jouw slaapkamer. De boxspring is in verschillende lengte- en breedtematen beschikbaar. Ga je voor nóg meer luxe? Kies dan niet voor de vlakke, maar voor de elektrische uitvoering.

Bezoek de showroom in Uden

Kom de Norma collectie zelf bekijken in onze slaapstudio. Goed advies is belangrijk bij de aanschaf van een nieuw bed. Daarom geven wij u een eerlijk en goed advies over welk slaapsysteem het beste bij uw situatie past. Wij heten je van harte welkom in Uden.