Ons dagelijks leven wordt steeds intensiever. Er wordt steeds meer van ons gevraagd. We maken langere dagen en slapen in verhouding steeds korter. Om dit leven vol te houden en ervan te genieten moeten we onze nachtrust optimaal benutten.

Door de ultieme drukverlagende eigenschappen slaapt u op een slaapsysteem van M line dieper en draait u minder. Slaapsystemen van M line staan garant voor een goede mobiliteit en uitstekende ventilatie. Zo haalt u het maximale uit de nacht en heeft u overdag meer energie.

Kies het Mline matras wat bij jouw lichaam past

M line biedt verschillende matrassen met ieder een eigen, unieke samenstelling. Hierdoor is er voor ieder type slaper een passend matras. Stuk voor stuk scoren alle matrassen uitstekend op dé drie elementen die bijdragen aan een optimale nachtrust: drukverdeling, ondersteuning en ventilatie.

Bezoek onze winkel in Uden

Jouw kussen op maat!

Jouw kussen op maat!

Een goed hoofdkussen kan veel rug­ en nekklachten voorkomen. Daarom is het van belang dat je
kussen de juiste vorm en hoogte heeft, zodat je een ontspannen slaaphouding aanneemt. Want als
je hoofd goed ligt, nemen ook je nek­ en ruggenwervels een ontspannen houding aan. Kom de kussenwijzer doen bij Ad Bouw in Uden.

Techniek voor de beste nachtrust

De Cool Motion matrassen behoren tot de Hybrid serie. De hybride matrassen zijn opgebouwd uit een basislaag van pocketveren gecombineerd met lagen van HR schuim en visco-elastisch schuim. De pocketveren zijn opgedeeld in 7 comfortzones die je lichaam op precies de juiste plaatsen ondersteund. Afhankelijk van je gewicht en zwaartepunt verdeelt het matras de druk op een optimale manier.

De meest gekozen Mline matrassen:

Cool Motion 5

Het Cool Motion 5 matras is opgebouwd uit pocketveren, met daarop lagen van HR schuim en visco-elastisch schuim. Voorzien van zachte toplaag.

De Cool Motion Hybrid 5 bestaat uit een combinatie van pocketveren, met daarop de bekende schuimlagen. Deze combinatie voegt het beste van twee werelden samen en verhoogt het comfort. Bovenop vind je een laag van innovatief traagschuim dat zich vormt naar de contouren van je lichaam. Je voelt jezelf ’s ochtends direct fris en compleet uitgerust. De M line Cool Motion 5 is door de “soft” toplaag wat zachter dan de Cool Motion 6.

Kom proefliggen

Cool Motion 6

Het Cool Motion 6 matras is opgebouwd uit pocketveren, met daarop lagen van HR schuim en visco-elastisch schuim. Voorzien van firm toplaag.

De Cool Motion Hybrid 6 bestaat uit een combinatie van pocketveren, met daarop de bekende schuimlagen. Deze combinatie voegt het beste van twee werelden samen en verhoogt het comfort.

Bovenop vind je een laag van innovatief traagschuim dat zich vormt naar de contouren van je lichaam. Je voelt jezelf ’s ochtends direct fris en compleet uitgerust. De M line Cool Motion 6 is door de “firm” toplaag wat steviger dan de Cool Motion 5.

Kom proefliggen

Cool Motion 7

De premium onder de Cool Motion matrassen. In dit matras zijn de allernieuwste technieken op slaapgebied verwerkt. Voorzien van zachte toplaag.

Kies je voor de Cool Motion 7? Dan ga je voor de premium onder de Cool Motion matrassen. In de Cool Motion Hybrid Premium 7 zijn de allernieuwste technieken op slaapgebied verwerkt. De 7-zones pocketvering zorgt voor ondersteuning tot in detail.

De schuimbollen die in het matras zijn verwerkt zorgen ervoor dat je goed kunt bewegen tijdens je slaap en dankzij het visco-elastisch schuim in de bovenlaag vormt het matras zich exact naar je lichaam.

Ervaar de best mogelijke nachtrust met de Cool Motion Hybrid Premium 7.

Kom proefliggen

Cool Motion 8

De premium onder de Cool Motion matrassen. In dit matras zijn de allernieuwste technieken op slaapgebied verwerkt. Voorzien van firm toplaag.

Kies met de Cool Motion 8 voor de premium onder de Cool Motion matrassen. De basis van het matras is een 7-zones pocketvering, voor ondersteuning tot in detail.

De schuimbollen zorgen ervoor dat je goed kunt bewegen tijdens je slaap en dankzij het visco-elastisch schuim in de bovenlaag vormt het matras zich exact naar je lichaam. De Cool Motion Hybrid Premium 8 voelt harder aan dan de 7-variant door het stevigere visco-elastische schuim en doordat de pocketveren in de onderste laag zijn gemaakt van steviger materiaal. Ervaar de best mogelijke nachtrust met de Cool Motion 8.

Kom proefliggen

Liever advies in de winkel?

Kom zelf proefliggen op MLine

Liever zelf een MLine matras ervaren? We heten je van harte welkom in Uden. Onze adviseurs geven een eerlijk advies en laten u graag alle mogelijkheden zien.

Bezoek onze winkel in Uden